Njuz Podkast broj 91

njuznet
U 91. izdanju Njuz Podkasta zapitali smo se šta zapravo premijerka Ana Brnabić radi za vreme radnog vremena, kako je to slupati automobil od milion evra i ko (ne)će biti deo novog pokreta za Srbiju?
U 91. izdanju Njuz Podkasta zapitali smo se šta zapravo premijerka Ana Brnabić radi za vreme radnog vremena, kako je to slupati automobil od milion evra i ko (ne)će biti deo novog pokreta za Srbiju? Tema su bili i čudni posteri koji su se pojavili po Beogradu na kojima se spominju neki Francuz i Lažljivica. Ispratili smo još jednu Šapićevu blamažu, kao i vanškolske aktivnosti omladine SNS na Paliluli. I ove nedelje novinari su bili na udaru, pa se osvrćemo i na pretnje uredniku KRIK-a Stevanu Dojčinoviću.

Posle puno vremena, ponovo imamo NIJE NJUZ, koji možete poslušati u nastavku podkasta.

Povratak Lopova s03e07

tegla_rs
Dva sata priče o Štefici Cvek.
Dva sata priče o Štefici Cvek. Izistinski i bez foliranja. Pričaćemo vam dva sata u cugu, dok vam ne dođe tetka iz Bosanske Krupe. Znači, nema frke.

Ako do sada niste shvatili, na redu je film Rajka Grlića U raljama života, o kome imamo štošta da kažemo, a podosta i da izmislimo.

Povratak lopova svake druge nedelje u mesecu od podneva na Radio Aparatu.

Njuz POPkast EP06

njuznet
Od ovog izdanja imaćete priliku da nas gledate dva puta mesečno, svakog drugog ponedeljka u mesecu!
Od ovog izdanja imaćete priliku da nas gledate dva puta mesečno, svakog drugog ponedeljka u mesecu!
Pričali smo o serijama i knjigama koje su nas nervirale, ali smo ih ipak izgurali do kraja, sa polovičnim rezultatom. Gledali smo jednu od serija koju nam već nedeljama preporučujete, a Marko nam je preneo utiske (i preporuke za gledanje) sa upravo završenog FEST-a. Pričali smo i o tome šta je novo na muzičkoj sceni i koje predstave su nas oduševile i iznenadile.
Tu su i preporuke za stand-upove, podkaste i igre.

Njuz Podkast broj 90

njuznet
Jubilarni 90.
Jubilarni 90. Njuz Podkast donosi priču od najvažnijem događaju i najvažnijem rođendanu. U svom pink imaginarijumu Jovana Jeremić briljia sa izborom odevnih kombinacija i gostiju. Sukobili smo se i oko pitanja zabrane pušenja i kako će to uticati na Jelisavetu. SBB je završio u udžbeniku srpskog jezika, a Marko Vidojković u inostranstvu. Dotakli smo se i fenomena kako je N1 uništen u Hrvatskoj, ali ne i u Srbiji.

Pogledajte i našu RELAX temu u kojoj pričamo o Pesmi za Evroviziju!

Njuz Podkast broj 89

njuznet
Ove nedelje u 89.
Ove nedelje u 89. Njuz Podkastu nastavljamo priču o Zelenoviću i njegovom pokušaju da osnuje srpsku mornaricu. Željko Mitrović pokušao je da nam uvali neke dronove, a Vučić je otkrio za kog „Švabu“ je on „divlji Srbin“. Prethodnu nedelju obeležila je i bizarna reklama za bezbednost u saobraćaju, Ana Grozdanović je gađala ljude parama, direktor PIO fonda je postao pravi Instagram infulenser. Nismo zaboravili ni jako važnu temu – smenu tužiteljki koje su samo radile svoj posao.

Napokon smo gledali „The Last of Us“ i mišljenja su podeljena :

njuznet
I ovog poslednjeg ponedeljka u mesecu pričamo o serijama, filmovima, muzici, knjigama, predstavama, podkastima koje smo gledali, slušali i čitali prethodnih nedelja i dajemo vam preporuke šta je od toga zaista vredno pažnje.
I ovog poslednjeg ponedeljka u mesecu pričamo o serijama, filmovima, muzici, knjigama, predstavama, podkastima koje smo gledali, slušali i čitali prethodnih nedelja i dajemo vam preporuke šta je od toga zaista vredno pažnje.
Napokon smo se dotakli i serije koja već više od mesec dana privlači pažnju kako gejmera, tako i svih onih koji vole fantastiku, ali i dramu – „The Last of Us“.
Tu su i predlozi šta pogledati na predstojećem FEST-u, kao i detaljni osvrt na album Bojane Vuntrušević „Ljubav“.

Slušajte nas pažljivo od početka, pošto imamo jedno iznenađenje koje će vas sigurno obradovati.

Njuz Podkast broj 88

njuznet
U 88. izdanju Njuz Podkasta pozabavili smo se brojnim katastrofama koje su zadesile Beograd i Srbiju tokom prethodne nedelje.
U 88. izdanju Njuz Podkasta pozabavili smo se brojnim katastrofama koje su zadesile Beograd i Srbiju tokom prethodne nedelje. Niko i dalje ne zna gde je Prokop. Stefan Nemanja je izgleda propo. Narodne patrole su pokušale udar na državu. Ispratili smo aferu RTS-a oko razbacivanja para. Prekrečen je još jedan mural, pa vraćen, pa ponovo prekrečen, pa… Čeda Jovanović je opet nekoga prebio. Nebojša Zelenović sanja o odlasku na more.

Ispratite i našu Relax temu u kojoj pričamo o tome šta da radiš kada chat bot počne da te muva.
Postanite naš član na Patreonu ili YouTubeu i saznajte zašto je Goca Tržan ženski Endru Tejt.