Njuz Podkast broj 60

njuznet
Duel Željka Mitrovića i Sava Manojlovića nije prošao onako kako smo očekivali.
Duel Željka Mitrovića i Sava Manojlovića nije prošao onako kako smo očekivali. Nadali smo se da Mitrović neće biti ovoliko lud koliko je bio. Obraćanje Neše Stefanovića na Jutjubu je kasnilo, ali su ipak isplivali škakljivi detalji iz njegovog odnosa sa Dijanom Hrkalović. Imali smo i prvi unboxing u našem podkastu – “Vesaromobil”. Centralna tema tabloida bilo je džentlmensko prinošenje stolice Ani Brnabić od strane Aleksandra Vučića. S druge strane, Vladimir Đukanović Đuka poneo se krajnje nedžentlmenski i feministkinje uporedio sa kravama. Bili smo u Novom Sadu i izgubili u duelu sa Marka Žvakom. Dražić to nije dobro podneo. Za kraj najavljujemo seriju letnjih površnih podkasta.
Relaks tema posvećena je našim (Viktorovim) lomovima u saobraćaju i šire.

Njuz Podkast broj 59

njuznet
U novom izdanju Njuz Podkasta bavili smo se aktuelnim sukobima u SNS porodici.
U novom izdanju Njuz Podkasta bavili smo se aktuelnim sukobima u SNS porodici. Emotivno dvočasovno izlaganje bivše glavne žene BIA-e, navelo nas je da se za pitamo da li je Neša Stefanović novi Džoni Dep Dijane Hrkalović i da li je ovaj “kripl fajt” zaista početak kraja? Stvarno je tužno kada je Vučić laganija tema, ali smo se ipak osvrnuli na otvaranje dela obilaznice kome je prisustvovao predsednik. Bilo je jadno i jako, jako tužno. Goran Vesić napustio je “kormilo Beograda”, plašimo se da će se vratiti jači nego ikada. Trka za pozicije u vladi je u toku. Pričali smo o TV duelu Sava Manojlovića i Željka Mitrovića kod Ljubice Gojgić koji se još nije desio. Aleksandar Karađorđević žickao pare za obnovu dvora od Bajdenovog sina.

LETNJE TEME SA FARKAŠEM I MARKOM 001

tegla_rs
Eto, nismo ni otišli, a već smo se vratili.
Eto, nismo ni otišli, a već smo se vratili. U malo korigovanom sastavu, ali ko zna, možda se i svi skupimo u nekom trenutku. A nekad nas ne bude uopšte.

Da li će ovo da bude proba za Markov i Farkašev projekat „NFL i teologija“, ili samo malo druženja tokom leta, videćemo. Ima vremena.

Ponekad sredom od 20h na Radio Aparatu.

58.Njuz Podkast – Zvuk

njuznet
Beograd je dobio skupštinu grada i prve preletače iz koalicije NADA.
Beograd je dobio skupštinu grada i prve preletače iz koalicije NADA. Dobrica Veselinović je imao prvi dan na poslu, Vesić je čitao Magbeta, a Šapić čeka da postane gradonačelnik. Nekako smo došli do priče kako bi Srbija izgledala kao kraljevina. Zorana Mihajlović imala je problema u stranci zbog opozicionih medija, pa je završila na Hepi Rivijeri. Podkast je na trenutak čak i postao femili frendili zahvaljujući – bip bip zvucima, a onda se vratio na stare staze. Siniša Mali najavio novi doktorat. Crnogorci skandirali Bosancima “Burek sa sirom”, što nam je bio povod da pričamo o Meku i našim (tuđim) navijačkim doživljajima. Na samom kraju podkasta imamo čak i mini prikaz metal koncerta.

Relax tema bila je samo polu-relaks priča o ispadim raznih ljudi na internetu povodom sezone matura i maturskih haljina. U rubrici Komentari rešavamo pitanje Kosova i odgovaramo na vaše najbolje komentare do sada.

Povratak Lopova s02e10

tegla_rs
U poslednjoj emisiji u sezoni pokušavamo da pronađemo svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije i otkrijemo šta je to sve u filmu Munje što ga čini jednim od najpopularnijih i najregledljivijih filmova na ovim prostorima.
U poslednjoj emisiji u sezoni pokušavamo da pronađemo svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije i otkrijemo šta je to sve u filmu Munje što ga čini jednim od najpopularnijih i najregledljivijih filmova na ovim prostorima. A i šire.

Povratak lopova svake druge nedelje u mesecu, od podneva, na Radio Aparatu.

VEČE SA TEGLINIM POPODNEVOM @ radioAparat s06e37

tegla_rs
Dođe tako kraj sezone, pa moramo da ispričamo sve što imamo, da se ne ubajati.
Dođe tako kraj sezone, pa moramo da ispričamo sve što imamo, da se ne ubajati.

A onda idemo još brže, jer su nam u gostima momci iz benda Keni nije mrtav.

Sve u svemu, dva sata dranja, netačnih informacija i apsolutne zabave.

A možda ne bude ni poslednja emisija u sezoni.

Veče sa Teglinim popodnevom svake srede od 20h na Radio Aparatu.

Njuz Podkast broj 57

njuznet
Vučić je napokon položio zakletvu.
Vučić je napokon položio zakletvu. Ovaj put se raspričao o svemu od međunarodnih odnosa do kućnih ljubimaca i populacione politike. Verujemo da ga niko sem nas nije slušao. Dačić se vidno smorio i propustio da ustane da aplaudira novom predsedniku. Sergej Lavrov je pokušao da dođe u Srbiju, ali je teleport tog dana bio van funkcije. Svet se raspada, dok se naš predsednik se krije iza drveta za potrebe foto konkursa. Pričali smo o proslavi rođendana Informera i ko je bio čovek koji je po bizarnosti nadmašio čak i Dragana Vučićevića. Ovom događaju prisustvovala je i budžet verzija Majkla Džeksona u vidu Tamare Đurić. Stiven King pohvalio “onog ruskog lika” u seriji “Stranger Things”.