Povratak Lopova s03e05

tegla_rs
Svi kažu da se posle novogodišnje euforije pada u depresiju, pa zašto da se i mi tome ne priključimo.
Svi kažu da se posle novogodišnje euforije pada u depresiju, pa zašto da se i mi tome ne priključimo. Analiziramo, po nekima, sat i po vremena muke i mraka, ali za neke i sat i po čiste i nenamerno treši filmske zabave. Ako niste već pogodili, da, razgovaramo o filmu Braća po materi i ako ostanete sa nama, pokazaćemo vam zašto je ovaj film, uz tolike mane, toliko regledljiv.

Povratak lopova svake druge nedelje u mesecu od podneva na Radio Aparatu.

VEČE SA TEGLINIM POPODNEVOM @ radioAparat s07e15

tegla_rs
Dođe kraj godine i vreme za naš tradicionalni kviz.
Dođe kraj godine i vreme za naš tradicionalni kviz. Ponovićemo o čemu smo se sve raspravljali u 2022. i osvrnuti se na ostala najvažnija dešavanja. Standardno, uz buku, ciku i ice tea. A da biste saznali koga sad krademo, pustite epizodu. Ili pogledajte sliku. Recimo da se rimuje sa zilioner.

Veče sa Teglinim popodnevom svake srede od 20h na Radio Aparatu.

VEČE SA TEGLINIM POPODNEVOM @ radioAparat s07e14

tegla_rs
Približava se kraj godine, valja sumirati utiske, ali i raste praznično raspoloženje.
Približava se kraj godine, valja sumirati utiske, ali i raste praznično raspoloženje. Tako smo odlučili da o svemu i svačemu pričamo ne sami, ne sa gostom, već čak sa tri. Odnosno sa gošćom i dva gosta. Poziv na suptilno i ne toliko suptilno maltretiranje prihvatili su Jelisaveta sa Njuz.net podkasta, Luka iz benda Buč Kesidi i Aleksa iz Vizelja.

Veče sa Teglinim popodnevom svake srede od 20h na Radio Aparatu.

Povratak Lopova s03e04

tegla_rs
Poslali su nas iz štaba i mi ćemo vam pomoći.
Poslali su nas iz štaba i mi ćemo vam pomoći. Bavimo se filmom Variola vera i analiziramo ga u okviru filmske umetnosti, društvene stvarnosti i suptilnih metafora Gorana Markovića. Realno, najbolja filmska emisija (khm… podkast) s ove strane interneta.

Povratak lopova svake druge nedelje u mesecu na Radio Aparatu.