Povratak Lopova s04e10

tegla_rs
Povratak lopova vas davi u nedelju u poslednjoj emisiji u sezoni.
Povratak lopova vas davi u nedelju u poslednjoj emisiji u sezoni. Da li je baš poslednja, to ćete da saznate brzo, a jasno vam je da razgovaramo o filmu Davitelj protiv davitelja. Sve što ste želeli i niste želeli da znate o najomiljenijoj komediji strave i užasa.

Povratak lopova svake druge nedelje od podneva na Radio Aparatu.

Povratak Lopova s04e09

tegla_rs
Najsamoupravljačkije izdanje Povratka lopova.
Najsamoupravljačkije izdanje Povratka lopova. Pričamo o kultnom filmu Želimira Žilnika „Tako se kalio čelik“. Moći ćete da čujete nešto o reditelju, o Lazaru Ristovskom, Novom Sadu, Atheist Rapu, kapitalizmu, komunizmu i ostalim izmima.

Povratak lopova svake druge nedelje od podneva na Radio Aparatu.

VEČE SA TEGLINIM POPODNEVOM @ radioAparat s08e26

tegla_rs
Nismo slučajno ponovo postavili Povratak lopova, nego se nastavlja prava priča, uz već standardne teme sredom.
Nismo slučajno ponovo postavili Povratak lopova, nego se nastavlja prava priča, uz već standardne teme sredom. U goste nam dolazi i Bvana Herbalajzer, tako da možete da očekujete dva sata lude zabave.

Veče sa Teglinim popodnevom svake srede od 20h na Radio Aparatu.

Povratak Lopova s04e08

tegla_rs
Dripački dijalozi i izrazi, Crveni krst, beogradska kaldrma, Prele, neobjašnjiva nelagodnost kad neko pomene hamburgere i kompjutere.
Dripački dijalozi i izrazi, Crveni krst, beogradska kaldrma, Prele, neobjašnjiva nelagodnost kad neko pomene hamburgere i kompjutere. Sve to ide, za najbolje sinove ovog grada u novom Povratku lopova – Poslednji krug u Monci.

Povratak lopova svake druge nedelje od podneva na Radio Aparatu.

VEČE SA TEGLINIM POPODNEVOM @ radioAparat s08e23

tegla_rs
Kao poštovaoci objektivnog novinarstva i Pulsa asfalta, odmah smo pozvali prozvanog gosta, tako da će se pojaviti polovina dua Marka Žvaka – Dušan Šaponja, koji će odgovoriti na uvrede iz prošlonedeljne emisije.
Kao poštovaoci objektivnog novinarstva i Pulsa asfalta, odmah smo pozvali prozvanog gosta, tako da će se pojaviti polovina dua Marka Žvaka – Dušan Šaponja, koji će odgovoriti na uvrede iz prošlonedeljne emisije. Pre toga, standardne teme.

Veče sa Teglinim popodnevom svake srede od 20h na Radio Aparatu.