Povratak Lopova s04e03

tegla_rs
Horor izdanje Povratka lopova, ne u smislu da je jezivo, nego pričamo o prvom (u principu) i najboljem (možda) domaćem filmskom ostvarenju strave i užasa.
Horor izdanje Povratka lopova, ne u smislu da je jezivo, nego pričamo o prvom (u principu) i najboljem (možda) domaćem filmskom ostvarenju strave i užasa. O čemu se tu zapravo radi, ko je Leptirica, a ko Leptirko i zbog čega se Pera Božović ovoliko iznenadio, saznaćete ako nastavite da slušate vašu omiljenu filmsku emisiju.

Povratak lopova svake druge nedelje od podneva na Radio Aparatu.

VEČE SA TEGLINIM POPODNEVOM @ radioAparat s08e04

tegla_rs
Mnogo volimo svoje goste.
Mnogo volimo svoje goste. A znamo da ih volite i vi, jer onda ima mnogo manje našeg lupetanja i dranja. Ali, dođe tako vreme da se svi skupimo, pa bolje da smo sami, nego da maltretiramo nekog i da učestvuje u našim krajnje suvislim raspravama. A tu su i još neki prijatelji.

Veče sa Teglinim popodnevom svake srede od 20h na Radio Aparatu.

VEČE SA TEGLINIM POPODNEVOM @ radioAparat s08e03

tegla_rs
Kao i uvek spajamo lepo i korisno.
Kao i uvek spajamo lepo i korisno. Razgovaramo sa možda i najobrazovanijom osobom koja je kročila na ovaj radio. Za Teglu garantujemo. Dr Milorad Vujičić, čovek koji prepodne spašava biljke, a popodne pije džin, objasniće kako smo ga obrlatili da u saradnji sa Botaničkom baštom napravimo džin sa ukusom Beograda. Priča i o mnogim drugim stvarima naravno.

Veče sa Teglinim popodnevom svake srede od 20h na Radio Aparatu.

LETNJE ŠEME SA FARKAŠEM I MARKOM S02E07

tegla_rs
Verovatno ćemo se praviti da niste, ali baš ste nam nedostajali prethodne dve nedelje.
Verovatno ćemo se praviti da niste, ali baš ste nam nedostajali prethodne dve nedelje. Ispucavamo sve viđene i neviđene teme, ali imamo i super gosta.

Dolazi nam sportski novinar Miloš Jovanović da nam kaže ko će da osvoji SP u košarci i zašto stvarno Jokić nije došao. Takođe, izrazio je veliku želju da on lično bira muziku zbog čega se unapred izvinjavamo.

Letnje šeme svake srede tokom leta od 20h na Radio Aparatu, dok nas ne bude mrzelo, a retko nas mrzi.

LETNJE ŠEME SA FARKAŠEM I MARKOM S02E05

tegla_rs
Nije nas život baš mazio prethodnih nedelju dana, svašta lepo su nam otkazali i zabranili, mora to da se ispuca, te pretpostavljate kakva vas emisija očekuje.
Nije nas život baš mazio prethodnih nedelju dana, svašta lepo su nam otkazali i zabranili, mora to da se ispuca, te pretpostavljate kakva vas emisija očekuje. Terapija i dranje na maksimumu.

Letnje šeme svake srede tokom leta od 20h na Radio Aparatu, dok nas ne bude mrzelo, a retko nas mrzi.