Epizoda 23: StartUP – Put uspeha | Gaia Montelatici part 2

Impact hub
Da li ste preslušali prethodnu, 22. epizodu?
Da li ste preslušali prethodnu, 22. epizodu? Ukoliko niste, vratite se – jer vam sledi nastavak razgovora sa jedinstvenom, Gaiom Montelatici. Investitorkom i pokretačicom WE Angels inicijative. Osnivačicom WE Founders Inicijative, suosnivačicom Impact Hub Belgrade. Osnivačicom venture capital fonda, mentorka i liderka. U nastavku razgovora sa Gaiom saznaćete više o samom fondu. Viziji WE Angels za 2020. godinu. Šta je to što će biti najinteresantnije ovoj prvoj srpskoj grupi žena biznis anđela. Šta Gaia, kao predstavnica nove vrste profesionalki ima da poruči startapima. Šta je to što će tražiti i u kakve startape će želeti da ulažu. Slušajte pažljivo i uživajte u 23. epizodi podkasta „StartUP – Put uspeha“. Više o tome kako vi možete da budete deo WE Angels grupe saznajte na nekom od naših narednih networking događaja ili putem mail-a na: belgrade@impacthub.net.
*Ova epizoda podkasta je na engleskom jeziku.

Epizoda 22: StartUP – Put uspeha | Gaia Montelatici part 1

Impact hub
Današnja epizoda podkasta „StartUP – Put uspeha“ posebna je po mnogo čemu.
Današnja epizoda podkasta „StartUP – Put uspeha“ posebna je po mnogo čemu. Za prvu epizodu u ovoj 2020. godini i drugoj sezoni podkasta, odabrali smo da razgovaramo sa jednom specijalnom gošćom. Investitorka i pokretačica WE Angels inicijative. Osnivačica WE Founders Inicijative, suosnivačica Impact Hub Belgrade. Osnivačica venture capital fonda, mentorka i liderka. U prvoj epizodi ove sezone, naša sagovornica bila je Gaia Montelatici. Poslušajte ovu epizodu i saznajte više o viziji Impact Hub Belgrade za 2020. godinu. Kako se ona manifestuje u Impact Hub Belgrade, a kako u fondu. Ali i o tome šta Gaia, kao predstavnica nove vrste profesionalki kaže o misiji WE Angels grupe. Šta je to što će biti najinteresantnije prvoj srpskoj grupi žena biznis anđela. Šta je to što će tražiti i u kakve startape će želeti da ulažu.
*Ova epizoda podkasta je na engleskom jeziku.

Epizoda 21: StartUP – Put uspeha | Ruža Ilić

Impact hub
U današnjoj epizodi podkasta „StartUP – Put uspeha“ imaćete priliku da čujete naš razgovor sa Ružom Ilić!
U današnjoj epizodi podkasta „StartUP – Put uspeha“ imaćete priliku da čujete naš razgovor sa Ružom Ilić!

Ruža je biznis developer-ka sportske platforme „Sportifico“ i liderka naše WE Founders zajednice. Ovu sjajnu
devojku imali smo prilike da ugostimo na našem prvom WE Founders Meetup-u!

Ono što je Ružina misija jeste da menja uslove rada za žene u sportu. A to je bila samo jedna od tema o kojoj smo
razgovarali sa njom.

U 21. epizodi podkasta „StartUP – Put uspeha“ čućete više o liderskim veštinama koje su potrebne za vođenje jednog startapa. Veštinama koje je Ruža morala da razvije i kako je to uradila. Kako ih danas nadograđuje i koji su njeni saveti i pouke vama.

Poslušajte još i koji mentori u životu, u poslu i na putu uspeha.

**Ovaj podkast vodila je osnivačica WHEN SHE LEADS – Tatjana Obradović Tošić!

Epizoda 20: StartUP – Put uspeha | Carmit Oron

Impact hub
U 20oj epizodi podkast emisije „StartUP – Put uspeha“ imali smo zadovoljstvo da razgovaramo sa Carmit Oron!
U 20oj epizodi podkast emisije „StartUP – Put uspeha“ imali smo zadovoljstvo da razgovaramo sa Carmit Oron!

Carmit je preduzetnica, ekspertkinja za razvoj startapa i mentorka. Tokom proteklih 12 godina Carmit se specijalizovala za rad sa preduzetnicama i osnivačicama u Izraelu. Zajedno sa svojim partnerkama trenutno radi na osnivanju Food Tech Hub-a.

U svojoj prvoj poseti Beogradu i Impact Hub-u, Carmit je sa nama razmenila puno dragocenih razmišljanja. Podelila je sa nama svoje neverovatno „zoom in“ i „zoom out“ iskustvo u startap svetu. Otkrila nam je šta će ona, kao buduća investitorka, prvo gledati kod startapa. Zašto razvija Hub baš u oblasti Food Tech-a, zašto sada i koje promene će time podstaći. Poslušajte!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, Linkedin, Instagram), slušajte i pripremite se – jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

*Epizoda pred vama je na engleskom jeziku.