Važno je da znaš – EP 777

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 3. jul 2022.

Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 3. jul 2022. Teme: Vulin o potrebi stvaranja srpskog sveta na obeležavanju 80. godišnjice bitke na Kozari, u Subotici uhapšen Avganistanac osumnjičen za ubistvo tokom tuče migranata, kovid podaci za Srbiju, Boris Tadić za Boston Herald o nedoslednosti politike Zapada, Er Srbija obustavlja popodnevne letove subotom i nedeljom za London, Šapić i Čučković o prioritetima nove beogradske vlasti, Rusija objavila da je zauzela Lisičansk i da kontroliše ceo Lugansk, Šolc o bezbednosnim garancijama za Ukrajinu, egipatske vlasti zatvorile deo obale Crvenog mora zbog napada ajkule kod Hurgade, vaterpolisti Srbije peti na svetu, Grčka osvojila bronzu.

Važno je da znaš – EP 775

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 1. jul 2022.

Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 1. jul 2022. Teme: Dačić o politici vojne neutralnosti Srbije i očekivanjima od NATO-a, Šapić predstavio svoj tim – Miroslav Čučković gradski menadžer, Šapić izjavio da sigurno neće otvoriti Europrajd u Beogradu, Šaip Kamberi o izborima u Velikom Trnovcu, kovid podaci za Srbiju, nastavljen trend depopulacije u Srbiji, novo poskupljenje goriva u Srbiji, Dodik kandidat SNSD za predsednika Republike Srpske, rusko bombardovanje u okolini Odese, Češka preuzela predsedavanje Evropskom unijom, inflacija u evrozoni u junu 8,6 odsto, Đoković pobedio Kecmanovića i plasirao se u osminu finala Vimbldona.

Važno je da znaš – EP 771

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu-27.jun 2022.

Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu-27.jun 2022. Teme: Kristofer Hil, EAEC, bescarineske kvote, ruski mediji, opozicija, sastanak, Linglong, radnici, Vijetnamci, štrajk, deportacija, ugovori, plate, Apelacioni sud, Igor nOvaković, Milan Jovanović, Grocka , ŽIG info, Radna grupa za bezbednost i zaštitu novinara, Vranje, ANEM, plakati, Veran Matić, korona virus, završni test, maternjo jezik, Branko Ružić, MUP, škole, MMF, NBS, granični prelaz, Kotroman, Ejup Ganić, Dobrovoljačka, napad, G7, Jens Stoltenverg, Kremenčuk, EU, gas 

Važno je da znaš – EP 770

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 26. jun 2022.

Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 26. jun 2022. Teme: Vučić ne veruje u ulazak Srbije u EU za pet do sedam godina, Vučić o pregovorima sa Stelantisom o plaćanju otpremnina radnicima, Vučić o abortusu, Vulin o legalizaciji marihuane, otvaranje aerodroma Rosulje kod Kruševca, Vučić o završetku deonice auto-puta Pojate-Preljina, kovid podaci za Srbiju, eksplozije u Kijevu, Rusija odbacila tvrdnje da je pogodila stambenu zonu, Velika Britanija, SAD, Kanada i Japan zabranjuju uvoz ruskog zlata, anti-NATO protest u Madridu uoči samita alijanse, Dina Bacelj i Dunja Stanojev osvojile zlato na Evropskom kajakaškom prvenstvu za juniore i mladje seniore.

Važno je da znaš – EP 769

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 25. jun 2022.

Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 25. jun 2022. Teme: Vučić o povećanju penzija i plata u javnom sektoru, rastu cena struje i gasa i vaučerima za odmor u Srbiji, pregovori Fijatovih radnika sa Vučićem, ponuđena otpremnina od 790 evra po godini staža, Vučić o pritiscima na Srbiju na samitu EU i Zapadnog Balkana i nastavku evropskog puta, Vulin o stvaranju srpskog sveta, Dritan Abazović o predstojećoj poseti Srbiji, kovid podaci za Srbiju, teroristički napad u Oslu uoči Parade ponosa, ruske snage potpuno okupirale Severodonjeck i ušle u Lisičansk, protesti u SAD posle odluke Vrhovnog suda kojom je oborena presuda o legalizaciji abortusa, basketaši Srbije 3×3 u polufinalu Svetskog prvenstva.