Važno je da znaš – EP 989

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu-31.januar 2023.
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu-31.januar 2023. Teme: Vladimir Orlić, sednica, parlament, rasprava, Kosovo, SAD, ambasade, ministarstarstva, EU, Euronews, srpska redakcija,ZSO, Priština, protest, Ana Brnabić, Aleksandar Vučić, Milorad Dodik, Vladimir Gajić, Boško Obradović, Transparency International, korupcija, Transparentnost Srbija, Nemanja Nenadić, Marija Levanti, Grčka, Dragana Boljević, Ivica Dačić, Branko Ružić, RZS, maloletnici, nasilje, grejanje, cene, poskupljenje, Beograd, Infostan, računi, komunalije, RGZ, nekretnine, kupovina, Krešnik Bekteši, Balkanska bezbednosna mreža, oružje, Zoran Milanović, Ukrajina, Vladimir Putin, Džozef Bajden, Jens Stoltenberg, Francuska, penzije, Pešavar, Pakistan, bilans


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Važno je da znaš – EP 986

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 28. januar 2023.
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 28. januar 2023. Teme: Vučević o „crvenim linijama“ Srbije u pregovorima o Kosovu, Novi DSS, Dveri i Zavetnici traže od Vučića da odbaci plan EU za Kosovo i najavljuju protestne akcije, Dačić i Grlić Radman u Subotici, protest frilensera ispred Vlade Srbije zbog poreza, demonstracije u severnom delu Kosovske Mitrovice protiv Vučića, Miodrag Majić o novom setu pravosudnih zakona, general Petr Pavel novi predsednik Češke, Rusija optužila Ukrajinu za napad na bolnicu u Lugansku, video snimak policijskog prebijanja Afroamerikanca Tajera Nikolsa u Memfisu, Arina Sabalenka osvojila prvu grend slem titulu.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Važno je da znaš – EP 984

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 26. januar 2023.
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 26. januar 2023. Teme: Lajčak tvrdi da se saglasio sa Kurtijem o primeni svih sporazuma, Dačić u Turskoj sa Erdoganom i Čavušogluom, članstvo u EU podržava 43 odsto građana Srbije, Šapić nije prijavio Agenciji za sprečavanje korupcije da je kupio vilu u Trstu za 820.000 evra, Liga socijaldemokrata Vojvodine kritikuje uvođenje „nacionalnih udžbenika“, Bajatović traži kredit od 105 miliona evra za Srbijagas, pojačane tenzije u odnosima Severne Makedonije i Bugarske, opsežni ruski napadi u Ukrajini, Kremlj optužuje Zapad da se isporukom tenkova Ukrajini direktno meša u sukob, Turska optužila Švedsku za saučesništvo u rasističkom zločinu zbog spaljivanja Kurana, otac Novaka Đokovića se slikao sa ruskim zastavama u Australiji.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Važno je da znaš – EP 981

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 23. januar 2023.
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 23. januar 2023. Teme: Vučić upoznao članove Vlade sa izazovima, uveče o izborima koji su pred Srbijom, ekonomista Branko Milanović o posledicama odbijanja ultimatuma Evropske unije, Dačić o formiranju Zajednice srpskih opština kao preduslovu daljih pregovora, pripadnici specijalne kosovske policije pucali na vozilo sa Srbima, donacija EU Srbiji od 8,5 miliona evra za 4. sekciju Transbalkanskog koridora za prenos električne energije, Danica Vukićević dobitnica NIN-ove nagrade, EU odobrila dodatnu vojnu pomoć Ukrajini vrednu 500 miliona evra, nejedinstvo Zapada oko slanja tenkova „leopard“ Kijevu, francuska vlada usvojila reformu penzija, Đoković u četvrtfinalu Australijen opena.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Važno je da znaš – EP 980

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu-22.kanuar 2023.
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu-22.kanuar 2023. Teme: Danas’ objavio tekst francusko-nemačkog predloga sporazuma Kosova i Srbije.,Aleksandar Vučić, obraćanje javnosti,ponedeljak, Ana Brnabić, Dragan Đilas, francusko-nemački plan, dostupnost, građani, skupština, rasprava, Čedomir Kovanović, LDP, Kancelarija za KiM, napad, Suvi Do, Rada Trajković, „Naši“, leci, Severna Makedonija, Bugarska, Ohrid, Hristijan Pendikov, Slovačka, referendum, Francuska i Nemačka će podržavati Ukrajinu „sve dok bude potrebno“ u borbi protiv ruske agresije, Ukrajina, Zaporožje, Vladimir Rogov, deset osoba je ubijeno, a deset ranjeno u oružanom nasilju u američkoj državi Kaliforniji, nedaleko od mesta proslave kineske Lunarne nove godine u Monterej Parku, agenti Federalnog istražnog biroa (FBI) pretresli su kuću predsednika SAD Džozefa Bajdena u Vilmingtonu u Delaveru, advokat, Bob Bauer


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Važno je da znaš – EP 979

Važno je da znaš
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 21. januar 2023.
Pregled vesti agencije Beta o događajima koji su obeležili dan u Srbiji, regionu i svetu – 21. januar 2023. Teme: Vučić o sastanku sa predstavnicima EU, SAD, Francuske, Nemačke i Italije o planu za Kosovo, Boris Tadić, Narodna stranka, Srpski pokret Dveri, Pokret obnove Kraljevine Srbije i Liga socijaldemokrata Vojvodine o ponuđenom planu za Kosovo, vanredna situacija u osam opština u Srbiji zbog poplava, u Beogradu skup podrške političkim zatvorenicima u Rusiji, vežbe ruske protivvazdušne odbrane u Podmoskovlju, Jevgenij Prigožin pita SAD koji zločin je počinila Vagner grupa, masovne demonstracije u Madridu protiv vlade Pedra Sančesa, Baz Oldrin se oženio na 93. rodjendan, rukometaši Srbije pobedili Argentinu, Đoković u osmini finala Australijen opena.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.