Njuz Podkast broj 60

njuznet
Duel Željka Mitrovića i Sava Manojlovića nije prošao onako kako smo očekivali.
Duel Željka Mitrovića i Sava Manojlovića nije prošao onako kako smo očekivali. Nadali smo se da Mitrović neće biti ovoliko lud koliko je bio. Obraćanje Neše Stefanovića na Jutjubu je kasnilo, ali su ipak isplivali škakljivi detalji iz njegovog odnosa sa Dijanom Hrkalović. Imali smo i prvi unboxing u našem podkastu – “Vesaromobil”. Centralna tema tabloida bilo je džentlmensko prinošenje stolice Ani Brnabić od strane Aleksandra Vučića. S druge strane, Vladimir Đukanović Đuka poneo se krajnje nedžentlmenski i feministkinje uporedio sa kravama. Bili smo u Novom Sadu i izgubili u duelu sa Marka Žvakom. Dražić to nije dobro podneo. Za kraj najavljujemo seriju letnjih površnih podkasta.
Relaks tema posvećena je našim (Viktorovim) lomovima u saobraćaju i šire.

Njuz Podkast broj 59

njuznet
U novom izdanju Njuz Podkasta bavili smo se aktuelnim sukobima u SNS porodici.
U novom izdanju Njuz Podkasta bavili smo se aktuelnim sukobima u SNS porodici. Emotivno dvočasovno izlaganje bivše glavne žene BIA-e, navelo nas je da se za pitamo da li je Neša Stefanović novi Džoni Dep Dijane Hrkalović i da li je ovaj “kripl fajt” zaista početak kraja? Stvarno je tužno kada je Vučić laganija tema, ali smo se ipak osvrnuli na otvaranje dela obilaznice kome je prisustvovao predsednik. Bilo je jadno i jako, jako tužno. Goran Vesić napustio je “kormilo Beograda”, plašimo se da će se vratiti jači nego ikada. Trka za pozicije u vladi je u toku. Pričali smo o TV duelu Sava Manojlovića i Željka Mitrovića kod Ljubice Gojgić koji se još nije desio. Aleksandar Karađorđević žickao pare za obnovu dvora od Bajdenovog sina.

58.Njuz Podkast – Zvuk

njuznet
Beograd je dobio skupštinu grada i prve preletače iz koalicije NADA.
Beograd je dobio skupštinu grada i prve preletače iz koalicije NADA. Dobrica Veselinović je imao prvi dan na poslu, Vesić je čitao Magbeta, a Šapić čeka da postane gradonačelnik. Nekako smo došli do priče kako bi Srbija izgledala kao kraljevina. Zorana Mihajlović imala je problema u stranci zbog opozicionih medija, pa je završila na Hepi Rivijeri. Podkast je na trenutak čak i postao femili frendili zahvaljujući – bip bip zvucima, a onda se vratio na stare staze. Siniša Mali najavio novi doktorat. Crnogorci skandirali Bosancima “Burek sa sirom”, što nam je bio povod da pričamo o Meku i našim (tuđim) navijačkim doživljajima. Na samom kraju podkasta imamo čak i mini prikaz metal koncerta.

Relax tema bila je samo polu-relaks priča o ispadim raznih ljudi na internetu povodom sezone matura i maturskih haljina. U rubrici Komentari rešavamo pitanje Kosova i odgovaramo na vaše najbolje komentare do sada.

Njuz Podkast broj 57

njuznet
Vučić je napokon položio zakletvu.
Vučić je napokon položio zakletvu. Ovaj put se raspričao o svemu od međunarodnih odnosa do kućnih ljubimaca i populacione politike. Verujemo da ga niko sem nas nije slušao. Dačić se vidno smorio i propustio da ustane da aplaudira novom predsedniku. Sergej Lavrov je pokušao da dođe u Srbiju, ali je teleport tog dana bio van funkcije. Svet se raspada, dok se naš predsednik se krije iza drveta za potrebe foto konkursa. Pričali smo o proslavi rođendana Informera i ko je bio čovek koji je po bizarnosti nadmašio čak i Dragana Vučićevića. Ovom događaju prisustvovala je i budžet verzija Majkla Džeksona u vidu Tamare Đurić. Stiven King pohvalio “onog ruskog lika” u seriji “Stranger Things”.

56.Njuz Podkast – Zvuk Ver2

njuznet
Krećemo sa “lošim gasom” i pitanjem – da li nas je preveslao Putin ili mi njega?
Krećemo sa “lošim gasom” i pitanjem – da li nas je preveslao Putin ili mi njega? Istražujemo koje sve vrste modernih ljubavnih odnosa postoje i kako se Srbija uklapa u sve to. Izgleda da je predsednik Vučić odlučio da postane influenser koji reklamira stranu izvorsku vodu i naše robne rezerve. Razjasnili smo ko je koji brat Kličko, ali nešto sumnjamo u njegovo objašnjenje da izjavom nije doveo u pitanje teritorijalni integritet Srbije. Pričali smo o SNS influenserkama i novom DSS, koji je isti kao stari DSS, samo bez Koštunice.

U drugom delu očekuje vas bogata tema NIJE NJUZ, koju završavamo apelom da nam donirate ajvar.

Njuz Podkast broj 55

njuznet
Premijerka je predložila mere za štednju struje koje obuhvataju odvrtanje sijalica.
Premijerka je predložila mere za štednju struje koje obuhvataju odvrtanje sijalica. Još jedna Njuz vest se ostvarila, a o čemu se radi, poslušajte u nastavku podkasta. Saznali smo i da je SPS jedan od najvećih vlasnika poslovnog prostora u Srbiji. Pratimo ljubavni život Đuke (bizona) i polažemo nade u to da će svojim zalaganjem spasiti zemlju u slučaju nestašice hrane. Zoran Drobnjak je definitivno naš kandidat za “Kefalicu”.
U drugom delu podkasta, ostrašćeno smo reagovali na vaše komentare i malo vas šejmovali.

Njuz Podkast broj 54

njuznet
Razmenjujemo savete kako da se psihički pipremimo za sve što nas očekuje i prenosimo koje mere štednje predlažu nemački političari.
Razmenjujemo savete kako da se psihički pipremimo za sve što nas očekuje i prenosimo koje mere štednje predlažu nemački političari. Pitamo se gde je nestao “srpski vetar” i šta će se desiti sa radnicima Fiata u Kragujevcu. Svoje izlaganje na TV Prvoj Vučić je završio još jednom najavom – svog skoka u odelu u Tašmajdanski bazen. Viktor je udelio kompliment Đuki za izgled, zbog čega je ostatak Njuzovaca ostao u šoku. Otkrivamo šta znamo o poljskim tajnim agentima i šta ne znamo o Ćupriji. Boško Obradović se vratio na stare staze i ponovo protestuje protiv gej parade.

U Relax temi bavimo se proteklom Evrovizijom i otkrivamo kako smo postali toliki fanovi Evrovizije. Dupe možda nije pobedilo, ali izgleda nije ni najbolja pesma. Oduševio nas je Portugal, nasmejao Izrael, a nikome nije jasno koji smarač iz srpskog žirija je glasao za Azerbejdžan. Konstrakta je bila ispred svih, o čemu naširoko pričamo u podkastu.

Njuz Podkast broj 53

njuznet
Iako smo slušali predsednika sa 2x ubrzanjem, saznali smo da ima mišljenje o svemu od uvođenja vojnog roka, preko tajnih susreta sa Kurtijem, robnih rezervi i energenata do mini nuklearnih elektrana.
Iako smo slušali predsednika sa 2x ubrzanjem, saznali smo da ima mišljenje o svemu od uvođenja vojnog roka, preko tajnih susreta sa Kurtijem, robnih rezervi i energenata do mini nuklearnih elektrana. Od opozicije ni traga ni glasa.

Povod za Relax temu je performans umetnice Dee Džanković tokom koga je 100 žena vrištalo u centru Beograda, kako bi ukazale na sindrom “burnouta”. Vrištanje oslobađa, ali mentalno zdravlje je i dalje veliki tabu.

U rubrici Nije Njuz bavimo računima – za struju i fiskalnim. Grčić je nečim zadužio Obrenovčane, a Aca Lukas postao glas razuma za pijane i drogirane vozače.

Njuz Podkast broj 52

njuznet
Pred prasetom na ražnju stradao je spomenik na Fruškoj gori, ali kome on uopšte treba.
Pred prasetom na ražnju stradao je spomenik na Fruškoj gori, ali kome on uopšte treba. Iz Kragujevca će uskoro krenuti prve Fiat Pande na struju, ali nikome nije jasno kako i gde će se puniti. Darko Lazić je još jednom dokazao da je najveća opasnost na putu, veća čak i od fruškogorskih bizona. Đuka i Nebojša Stefanović zaratili su oko Dijane Hrkalović.

Njuz Podkast broj 51

njuznet
Zbog kritike nastupa Mikija Manojlovića i njegova podrška Vučiću, Biljanu Srbljanović je javno šejmovala Pavla Grbovića zbog njegovih nagih fotki.
Zbog kritike nastupa Mikija Manojlovića i njegova podrška Vučiću, Biljanu Srbljanović je javno šejmovala Pavla Grbovića zbog njegovih nagih fotki. Boris Tadić je i dalje ljut na nas jer nije osvojio ni 3%. Tomi Moni nije jasno što se bunimo protiv poskupljenja, jer je poznato da svi u krugu dvojke baš super živimo. Viktor iznosi teorije o Zaovinskom jezeru. Sveštenik savetuje kako da ako tučete svoje suparnike s merom.