Vanredni Njuz Podkast broj 38

njuznet
Vesti ne mogu da čekaju, pa smo snimili vanredni podkast.
Vesti ne mogu da čekaju, pa smo snimili vanredni podkast. Možda samo se šalili sa Đokovićem, ali nas je referendum ostavio zbunjenim. Šolak se smeška sa tribina Sautemptona, a Grčić je “spalio” bager u Kolubari, ali njegova ostavka izgleda da nije izgorela u požaru.

(Novogodišnji) Njuz Podkast Broj 37

njuznet
Praznično izdanje Njuz Podkasta posvećeno je (malo) dužem pregledu događaja koji su nam privukli pažnju.
Praznično izdanje Njuz Podkasta posvećeno je (malo) dužem pregledu događaja koji su nam privukli pažnju. Od falične gondole na Zlatiboru do Mićinog spaljivanja EPS, začinjeno mladim nadama sa SNS Akademije i ekcentričnom Jovanom Jeremić.

Njuz Podkast 36

njuznet
U pretposlednjem izdanju Njuz Podkasta za ovu godinu pratili smo slavsku posetu predsednika rudnim kopovima i postavili pitanje – da li iko zna ko sada upravlja EPS-om?
U pretposlednjem izdanju Njuz Podkasta za ovu godinu pratili smo slavsku posetu predsednika rudnim kopovima i postavili pitanje – da li iko zna ko sada upravlja EPS-om? Uzbudila nas je savremena poezija (i lokne) Darije Kisić Tepavčević, ali moramo da priznamo da je njeno “Cveće zla” gore i od Bakarčevog. Pričali smo i o tome zašto je kad si pijan bolje zvati Vučića nego neku bivšu, osim ako nisi Savo Manojlović. A onda smo saznali da je napredni Đuka otkrio Spejs…

Njuz Podkast Broj 35

njuznet
Treća nedelja eko protesta prošla je gotovo nezapaženo, ali ih mi nismo zaboravili.
Treća nedelja eko protesta prošla je gotovo nezapaženo, ali ih mi nismo zaboravili. U ovonedeljnom Njuz podkastu 35 razmatramo da li su na proteste išli „naši“ ili naši, zašto se Vučić plaši politike i da li je krajnje vreme da preletite. Krajnji rok je blizu! Nismo mogli da se ne dotaknemo ni kristalizovane vode koja pada se neba i ruši sve Vesićeve planove. Toma Mona, opet na visini zadatka. Biljka je na rehabilitaciji.

Podkast broj 34

njuznet
Ove nedelje subotnji protest oduvao je sve druge teme, pa o njemu najviše pričamo u novom Njuz podkastu.
Ove nedelje subotnji protest oduvao je sve druge teme, pa o njemu najviše pričamo u novom Njuz podkastu. Kako su Novosađani primenili svoje Exit iskustvo protiv batinaša, ljubičasti kontramiting koji nikome nije jasan, gde je krenula gladna baka i lažni svatovi koji ruše sve džender norme. Ostaje pitanje da li je predsednik jedan od onih koji ogladne čim sednu u auto i zašto je Dražić razočaran?

Njuz podkast broj 33

njuznet
Ovonedeljni Njuz podkast donosi toliko tema i ne znamo koje ćemo pre da se dotaknemo.
Ovonedeljni Njuz podkast donosi toliko tema i ne znamo koje ćemo pre da se dotaknemo. Pričamo o tome zašto nam dešavanja u Šapcu liče na Peti oktobar i zašto baš i ne. Da li je bager vozio IT-jevac ili je u pitanju samo igračka? Koje će u Njuz kolegijumu biti kanselovan, a ko će biti novi Ministar za lustraciju u slučaju da Viktor pobedi? Osvrnuli smo se i na najveći skup zelenih sertifikata u Beogradu, kao i zašto je sada pravo vreme da preletite. Pažnju nam je privukla kampanja za podsticaj rađanju.

Njuz Podkast broj 32

njuznet
Vratili su se Dražić i Grafa, pa pričamo o temi o kojoj niko ne želi da govori – robovlastništvu u Srbiju.
Vratili su se Dražić i Grafa, pa pričamo o temi o kojoj niko ne želi da govori – robovlastništvu u Srbiju. A gde su robovi, tu je i Vice koji je utvrdio da ni pile ne može da se naduva od trave iz Jovanjice. Viktor je predstavio prvu tačku predizbornog programa i bacio rukavicu u lice pitanjem: „Zašto niko ne vidi koliki je Vučić prevarant?“ Pričali smo i o tome kakve probleme sa softverom ima Ana Brnabić, te kako je Grafa dospeo na naslovnicu „Vremena“ i kog Njuzovca su hapsile bivše vlasti.

Njuz Podkast broj 31

njuznet
Još uvek iznenađeni zbog direktnog plasmana fudbalera Srbije na SP u Katru, pravimo haos u Njuz podkastu – nagovaramo Viktora da se kandiduje za gradonačelnika Beograda.
Još uvek iznenađeni zbog direktnog plasmana fudbalera Srbije na SP u Katru, pravimo haos u Njuz podkastu – nagovaramo Viktora da se kandiduje za gradonačelnika Beograda. Da li će mu uspeti da prestigne Milicu Zvetnicu na predizbornoj kladionici i ostruže mural u Njegoševoj, zavisi samo od vaše podrške.