U MIKROFON Aleksandar Popović

U mikrofon
Šta iz Saveta Univerziteta kažu o nepravilnostima koje je DRI uočila u poslovanju Univerziteta u Beogradu i krivičnoj prijavi protiv sadašnje rektorke Ivanke Popović?
Šta iz Saveta Univerziteta kažu o nepravilnostima koje je DRI uočila u poslovanju Univerziteta u Beogradu i krivičnoj prijavi protiv sadašnje rektorke Ivanke Popović? Ove nedelje, gost Danice Vučenič u Istinomerovom podcast intervjuu „U mikrofon“ je Aleksandar Popović, profesor Hemijskog fakulteta i predsednik Saveta Univerziteta u Beogradu.

U MIKROFON Zdravko Ponoš

U mikrofon
„Za lečenje demokratije u ovoj zemlji nije više dovoljan aspirin, već ozbiljna terapija“, rekao je nedavno gost ovonedeljnog Istinomerovog podcast intervjua „U mikrofon“, Zdravko Ponoš, potpredsednik Narodne stranke i nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Srbije.
„Za lečenje demokratije u ovoj zemlji nije više dovoljan aspirin, već ozbiljna terapija“, rekao je nedavno gost ovonedeljnog Istinomerovog podcast intervjua „U mikrofon“, Zdravko Ponoš, potpredsednik Narodne stranke i nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Srbije.

U MIKROFON Branko Čečen

U mikrofon
Da li je hapšenje grupe oko Veljka Belivuka potvrda delovanja institucija pravne države i vladavine prava?
Da li je hapšenje grupe oko Veljka Belivuka potvrda delovanja institucija pravne države i vladavine prava? Ili je taj slučaj potvrda brojnih izveštaja međunarodnih i domaćih organizacija, nalaza istraživačkih medija, pa i predstavnika opozicione političke javnosti, o urušavanju pravne države? Da li se ovim slučajem pravna država izdigla iznad političkih uticaja, ili je dodatno potonula? … DaljeU MIKROFON Branko Čečen

U MIKROFON Aris Movsesijan

U mikrofon
Predsedavajući spoljnopolitičkog komiteta Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister, skupštinu Srbije i njenog čelnika vidi kao centralne u stvaranju prostora za dijalog i izgradnju konsenzusa o ključnim pitanjima među političkim strankama.
Predsedavajući spoljnopolitičkog komiteta Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister, skupštinu Srbije i njenog čelnika vidi kao centralne u stvaranju prostora za dijalog i izgradnju konsenzusa o ključnim pitanjima među političkim strankama. Međutim, ove najave nisu u potpunosti u skladu sa tezama koje dolaze iz opozicije – da bi dijalog trebalo da bude pod pokroviteljstvom Evropskog parlamenta, a … DaljeU MIKROFON Aris Movsesijan

U MIKROFON Vukašin Obradović

U mikrofon
Da li je za ljude zaposlene u javnom servisu potrebno da čuju da je politički odlučeno da mogu da rade profesionalno, kako bi se tako i ponašali?
Da li je za ljude zaposlene u javnom servisu potrebno da čuju da je politički odlučeno da mogu da rade profesionalno, kako bi se tako i ponašali? Ili o njihovom profesionalizmu treba da sudimo i na osnovu snimka koji je nekako dospeo u javnost, gde se čuje i vidi kako novinarka, dok traju reklame, dogovara … DaljeU MIKROFON Vukašin Obradović

U MIKROFON Aleksej Kišjuhas

U mikrofon
Slučaj elitne škole u centru glavnog grada u kojoj decenijama, prema onome što se sada može čuti, vlasnik i pedagog Miroslav Aleksić svoj rad sa decom zasniva na verziji kulta, vaspitavajući ih na način primereniji sekti, otvarajući časove molitvom „Oče naš“ i sa propisanim dres-kodom polaznika – otvara mnoga pitanja.
Slučaj elitne škole u centru glavnog grada u kojoj decenijama, prema onome što se sada može čuti, vlasnik i pedagog Miroslav Aleksić svoj rad sa decom zasniva na verziji kulta, vaspitavajući ih na način primereniji sekti, otvarajući časove molitvom „Oče naš“ i sa propisanim dres-kodom polaznika – otvara mnoga pitanja. O njima smo u najnovijem … DaljeU MIKROFON Aleksej Kišjuhas

U MIKROFON Biljana Stojković

U mikrofon
Da li je upliv vladike Grigorija u politički prostor i upliv glupe nezavisnih aktivista i intelektualaca oko Skupštine slobodne Srbije u visokopolitički prostor, koji se dešava praktično istovremeno – slučajan?
Da li je upliv vladike Grigorija u politički prostor i upliv glupe nezavisnih aktivista i intelektualaca oko Skupštine slobodne Srbije u visokopolitički prostor, koji se dešava praktično istovremeno – slučajan? Da li je to odraz slabosti opozicije koja traži podršku mimo nje same, ili početak jačanja opozicionog fronta, ili, konačno, incident na koji će da … DaljeU MIKROFON Biljana Stojković

U MIKROFON Lana Bastašić

U mikrofon
Da li je 2020. godina koju je pojeo virus i koju treba baciti u kontejner?
Da li je 2020. godina koju je pojeo virus i koju treba baciti u kontejner? Jesmo li uspeli bilo šta da naučimo iz iste? Po čemu će je pamtiti književnica Lana Bastašić, gošća Danice Vučenić u ovonedeljnom, poslednjem izdanju Istinomerovog podcasta „U mikrofon“ u 2020. godini?

U MIKROFON Pavle Grbović

U mikrofon
Zašto se opozicija, dok promoviše zajedničko delovanje protiv, kako kažu, sveopšte propasti sve više razilazi?
Zašto se opozicija, dok promoviše zajedničko delovanje protiv, kako kažu, sveopšte propasti sve više razilazi? Da li je približavanje Pokreta slobodnih građana Stranci slobode i pravde samo pokriće za razlaz dva lidera – Đilasa i Jeremića? Ovo su neka od pitanja za Pavla Grbovića, predsednika Pokreta slobodnih građana i ovonedeljnog gosta Istinomerovog podcasta „U mikrofon“.

U MIKROFON Vesna Rakić Vodinelić

U mikrofon
Pre nekoliko dana, u autorskom tekstu, Vesna Rakić Vodinelić, profesorka prava je napisala da je modus operandi vladaoca i njegove stranke uvek isti, samo je magla koju sada bacaju gušća a čini inovativnije jer treba prekriti teške bolesti, smrti i aktuelni krah zdravstva te da je na delu histrionski sindrom.
Pre nekoliko dana, u autorskom tekstu, Vesna Rakić Vodinelić, profesorka prava je napisala da je modus operandi vladaoca i njegove stranke uvek isti, samo je magla koju sada bacaju gušća a čini inovativnije jer treba prekriti teške bolesti, smrti i aktuelni krah zdravstva te da je na delu histrionski sindrom. Profesorka Rakić Vodinelić gošća je … DaljeU MIKROFON Vesna Rakić Vodinelić