Ep.7 | Dino Rađa

Mrežica
U sedmoj epizodi košarkaškog podkasta Mrežica slušaćete legendu jugoslovenske i hrvatske košarke, člana “Kuće slavnih”, velikog Dina Rađu. Kako je zaigrati protiv “jedinog” Drim tima u finalu Olimpijskih igara, kakav je bio Dražen, kako je došlo do toga da zasvira na beogradskom Beer fest-u, o sjajnim odnosima sa tastom i taštom, konekcijama Beograda i Splita i još mnogo košarkaških i manje košarkaških tema, samo u Mrežici. 

U sedmoj epizodi košarkaškog podkasta Mrežica slušaćete legendu jugoslovenske i hrvatske košarke, člana “Kuće slavnih”, velikog Dina Rađu. 

Kako je zaigrati protiv “jedinog” Drim tima u finalu Olimpijskih igara, kakav je bio Dražen, kako je došlo do toga da zasvira na beogradskom Beer fest-u, o sjajnim odnosima sa tastom i taštom, konekcijama Beograda i Splita i još mnogo košarkaških i manje košarkaških tema, samo u Mrežici. 

Ep.6 | Milica Dabović

Mrežica
U šestoj epizodi košarkaškog podkasta Mrežica slušaćete evropsku šampionku i bronzanu sa Olimpijskih igara, najuspešnijeg kapitena ženske košarkaške reprezentacije Srbije svih vremena, Milicu Dabović. Od sukoba sa selektorkom Marinom Maljković, najave dve knjige, perioda u Partizanu do ljubavi prema košarci, ostvarenju kao majke, bliskosti sa sestrom, opljačkanim stanovima i još mnogo toga.

U šestoj epizodi košarkaškog podkasta Mrežica slušaćete evropsku šampionku i bronzanu sa Olimpijskih igara, najuspešnijeg kapitena ženske košarkaške reprezentacije Srbije svih vremena, Milicu Dabović. 

Od sukoba sa selektorkom Marinom Maljković, najave dve knjige, perioda u Partizanu do ljubavi prema košarci, ostvarenju kao majke, bliskosti sa sestrom, opljačkanim stanovima i još mnogo toga. Samo u Mrežici!

Ep.5 | Srđan Radojević

Mrežica
U petoj epizodi košarkaškog podkasta “Mrežica”, slušaćete sportskog komentatora sa Sport Kluba, Srđana Radojevića.O tekućoj sezoni, očekivanjima, NBA-u, Evropi…

U petoj epizodi košarkaškog podkasta “Mrežica”, slušaćete sportskog komentatora sa Sport Kluba, Srđana Radojevića.

O tekućoj sezoni, očekivanjima, NBA-u, Evropi… Sjajne priče od jednog vrsnog poznavaoca košarke. Kako je Srđan propustio priliku da se slika sa Zajonom i ko je GOAT, poslušajte samo u “Mrežici”.

Ep.4 | Frederik Haus

Mrežica
U četvrtoj epizodi košarkaškog podkasta “Mrežica” slušaćete prvog stranog igrača koji se zadržao duže od jedne sezone u Partizanu.

U četvrtoj epizodi košarkaškog podkasta “Mrežica” slušaćete prvog stranog igrača koji se zadržao duže od jedne sezone u Partizanu. On je Frederik Haus. Partizanova “petica” koja je i dan danas miljenik “Grobara”, danas živi mirnim životom u Dalasu i bavi se kamionima. Od košarke, preko druženja sa srpskim reperima Gruom i Đusom, do domaće rakije zbog koje je bacio peglu i kako bi se vrlo rado vratio u Srbiju… samo u “Mrežici”. Uživajte!

Autor i voditelj: Lazar Jelić

Snimanje, obrada zvuka i muzika: Mihajlo Đorović

Producent: Vladimir Radinović

Produkcija: podcast.rs

Ep.3 | Vladimir Pajić

Mrežica
U trećoj epizodi košarkaškog podkasta Mrežica slušaćete kako je to kad nateraš suze na oči velikanima poput Saleta Đorđevića i Dina Rađe, uđeš u krug poverenja Karija Pešića, snimiš najveći košarkaški serijal “Zlatni momci” i još mnogo toga.

U trećoj epizodi košarkaškog podkasta Mrežica slušaćete kako je to kad nateraš suze na oči velikanima poput Saleta Đorđevića i Dina Rađe, uđeš u krug poverenja Karija Pešića, snimiš najveći košarkaški serijal “Zlatni momci” i još mnogo toga. Naš gost bio je Vladimir Pajić, sportski novinar i kreator filma “250 stepenika” i serijala “Zlatni momci”.

Linkovi:

250 Stepenika film

Zlatni momci serija

Autor i voditelj: Lazar Jelić

Snimanje, obrada zvuka i muzika: Mihajlo Đorović

Producent: Vladimir Radinović

Produkcija: podcast.rs

Ep.2 | Ratko Varda

Mrežica
U drugoj epizodi košarkaškog podkasta „Mrežica“ slušaćete putešestvije od Gradiške, preko Beograda, Vašingtona, Madrida, Biblosa…O Realu, Partizanu, NBA-u, Džordanu kao saigraču.

U drugoj epizodi košarkaškog podkasta „Mrežica“ slušaćete putešestvije od Gradiške, preko Beograda, Vašingtona, Madrida, Biblosa…O Realu, Partizanu, NBA-u, Džordanu kao saigraču. Jokiću, prkosu, buntovnom duhu, igranju na 3 kontinenta i još mnogo zanimljivih tema samo za prvi pravi košarkaški podkast na Balkanu, Ratko Varda.

Autor i voditelj: Lazar Jelić

Snimanje, obrada zvuka i muzika: Mihajlo Đorović

Producent: Vladimir Radinović

Produkcija: podcast.rs

Ep.1 | Igor Rakočević

Mrežica
U prvoj epizodi košarkaškog podkasta „Mrežica“ slušaćete dogodovštine iz prebogate karijere Igora Rakočevića.

U prvoj epizodi košarkaškog podkasta „Mrežica“ slušaćete dogodovštine iz prebogate karijere Igora Rakočevića. O Tau Keramici, Zvezdi, NBA-u, reprezentaciji nakada i sada, Jokiću, doručku tokom treninga i još mnogo zanimljivih tema samo za prvi pravi košarkaški podkast na Balkanu.

Autor i voditelj: Lazar Jelić

Snimanje, obrada zvuka i muzika: Mihajlo Đorović

Producent: Vladimir Radinović

Produkcija: podcast.rs