#028 – Tenis bez Granica

Wish&Go
👉 Uključite 🔔 da dobijete obaveštenja za sve nove objave! Your Happy Place: https://pizzabar.rs/ Tennis podcast Wish&GoAutori i domaćini: Nebojša Višković i Ivan GovedaricaLokacija: „Studio na kraju Univerzuma“Produkcija: ArtBox, Infinity LighthouseZabranjeno je svako kopiranje i neovlašćeno preuzimanje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Nije dozvoljeno koristiti materijal sa ovog kanala, bilo u celosti ili iz segmenata, bez licenciranja / plaćanja kako za komercijalnu, tako i za nekomercijalnu upotrebu. Svaka upotreba bez licenciranja za komercijalnu ili nekomercijalnu / privatnu upotrebu biće procesuirana. Za sve informacije o pravima, za upite o licenciranju i dobijanju dozvole za korišćenje možete nas kontaktirati putem mail adrese.Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited! Label and copyright: ArtBox/ Infinity Lighthouse 

#027 – Roland Garros 2020

Wish&Go
Dok se Go mučio u kamentatorskoj kabini i kasnio na podcast, Wish je drobio o završenom RG i razlozima Nadalove dominacije.
Dok se Go mučio u kamentatorskoj kabini i kasnio na podcast, Wish je drobio o završenom RG i razlozima Nadalove dominacije. Objasnio je zašto se Đokoviću ne isplati da igra Pariz i zašto je Navratilova šampionka, ali samo na terenu. Kad su mu se usta osušila, pojavio se i Go, taman da Zhang Zhizhenu čestita – dobar dan…

#026 – Nikola Milojević

Wish&Go
👉 Uključite 🔔 da dobijete obaveštenja za sve nove objave!

Your Happy Place: https://pizzabar.rs/

Tennis podcast Wish&Go
Autori i domaćini: Nebojša Višković i Ivan Govedarica
Lokacija: „Studio na kraju Univerzuma“
Produkcija: ArtBox, Infinity Lighthouse
Zabranjeno je svako kopiranje i neovlašćeno preuzimanje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Nije dozvoljeno koristiti materijal sa ovog kanala, bilo u celosti ili iz segmenata, bez licenciranja / plaćanja kako za komercijalnu, tako i za nekomercijalnu upotrebu. Svaka upotreba bez licenciranja za komercijalnu ili nekomercijalnu / privatnu upotrebu biće procesuirana. Za sve informacije o pravima, za upite o licenciranju i dobijanju dozvole za korišćenje možete nas kontaktirati putem mail adrese.
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!

#025 – Ivan Zeljković – Zeka Milioner

Wish&Go
Zeka Milioner nije slučajno pristao da se, posle jedne decenije dobrovoljnog izgnanstva iz javnog života, pojavi baš u Wish&Go.
Zeka Milioner nije slučajno pristao da se, posle jedne decenije dobrovoljnog izgnanstva iz javnog života, pojavi baš u Wish&Go. Jer, Zeka je igrao ITF teniske turnire! Dobro, jedan meč. Ali više nego dovoljno da sa Wish i Go pretrese najsvežije teniske teme: Novakove šanse na RG, Nadalov hendikep zbog hladnoće i famoznih lopti, zašto Marej neće u penziju, nepravdu prema Džumhuru i Verdasku… I naravno, morao je da odgovori na pitanje za milion.

Your Happy Place: https://pizzabar.rs/

#024 – Novakovo Rimsko Carstvo

Wish&Go
Konačno su Wish i Go dočekali prvu live epizodu podkasta.
Konačno su Wish i Go dočekali prvu live epizodu podkasta. Samo dva sata posle Đokovićeve pete titule u Rimu, centralna tema bila je upravo taj pehar, ali i nastavak lova na veštice. Pričali su i o trijumfu Simone Halep, komplikovanom sistemu bodovanja, sudijskim greškama i komentatorskim kletvama. Kraj emisije bio je rezervisan za pitanja gledalaca.

#022 – Specijal – Ivko Plećević

Wish&Go
Državni reprezentativac u vreme amaterskog sporta, šmeker u vreme samoupravnog socijalizma, živa teniska enciklopedija danas.
Državni reprezentativac u vreme amaterskog sporta, šmeker u vreme samoupravnog socijalizma, živa teniska enciklopedija danas. Ivko Plećević nije napravio rezultate kao njegovi naslednici, ali je utemeljio staze kojima su krenuli. Igrao je tenis kada je to ovde bila sramota, ali taj sport ga je odveo na Vimbldon, u Monte Karlo gde je igrao pred najvećim holivudskim zvezdama i omogućio da kupi Porše koji je beogradski fantom koristio za svoje vratolomije. Ovo je priča o čika Ivku, esenciji tenisa.

#21 – Branislav Pralica

Wish&Go
Branislav Pralica, u teniskom svetu dovoljno je reći Baki, priča da li mu nedostaje komentatorski posao i zašto ne.
Branislav Pralica, u teniskom svetu dovoljno je reći Baki, priča da li mu nedostaje komentatorski posao i zašto ne. Iskoristio je priliku da izreklamira klub u kom je menadžer, a koji je vlasništvo najboljeg tenisera sveta. Dešavalo mu se da prenos teniskog meča koji je komentarisao prekine zbog nedostatka dizela, a i drži rekord Sport kluba u dužini trajanja jednog prenosa. Jedva je sačekao kraj podkasta da navali na picu.

#20 – Nenad Zimonjić

Wish&Go
Nenad Zimonjić, čovek koji igra tenis otkako taj sport postoji, igraće
ga još, najviše zbog porodice koja mu daje snagu za sve u životu.
Nenad Zimonjić, čovek koji igra tenis otkako taj sport postoji, igraće
ga još, najviše zbog porodice koja mu daje snagu za sve u životu. Uz nju
je prebrodio najtežu moguću operaciju kuka, uz nju je osvojio Vimbldon
sa slomljenom rukom. Ne možete naći ništa što ne zna o svojoj karijeri,
a uspeo je i, uz još nekolicinu igrača, da ubedi ATP da ne ukine dubl.