Šta je Podcast mreža?

Dobrodošli na Podcast mrežu! Podcast mreža je agregator domaćih podcasta sa namerom da vam olakša otkrivanje novih sadržaja sa domaćeg govornog područja.

Ako ste autor/ka podcasta i zanima vas kako Podcast mreža funkcioniše iz vašeg ugla, te kako da isključite ili uključite vaš podcast na Mrežu, više informacija saznajte ovde.

Zamišljena je kao mesto na kom možete dobiti objedinjenu listu novih objava domaćih podcasta, uz mogućnost preslušavanja u svrhu osnovnog informisanja o formatu, sadržaju, prezentierima, gostima i svemu što bi vas moglo zanimati u vezi sa nekim podcastom.

Kada otkrijete podcaste koji vas zanimaju na njih se možete pretplatiti putem linkova koji su dostupni ispod svake epizode, a tapom ili klikom na naslov bićete preusmereni na web stranu autora, odnosno konkretne epizode.

Podcast mreža (za sada) nije platforma za slušanje podcasta i ne nudi mogućnost kreiranja korisničkih naloga, pamćenja istorije i progresa slušanja i sve drugo što platforme za slušanje nude. Takođe, Podcast mrežu u ovom momentu bi trebalo posmatrati kao mesto na koje dolazite da vidite šta ima novo, a ne kao arhivu epizoda podcasta koji se nalaze na njoj.

Osnovna zamisao iza Podcast mreže je stvaranje slike domaće podcast scene kako bi novi i postojeći slušaoci i slušateljke mogli da je otkriju i istraže na što bolji način.

Podcast Mreža osvežava se automatski putem RSS feedova i drugih javno dostupnih i dozvoljenih načina za prikupljanje sadržaja.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati ovde.

Hvala na poseti! 🙂

Hosting za Podcast mrežu obezbedio: