#344: Stvaranje zajednice Virtuelnih Asistenata

Vreme je za VAs
U ovoj epizodi sam ugostila Sladju, projektnog menadžera VAkademije.

U ovoj epizodi sam ugostila Sladju, projektnog menadžera VAkademije. Podelile smo sa vama neke stvari koje nigde niste mogli da čujete do sad.

  • Kako se gradi zajednica u online svetu?
  • Da li je podrška i povezanost moguća i kada se ne vidimo uživo?
  • Kako smo Sladja i ja počele saradnju?
  • Koja je njena uloga u VAkademiji?

Ovo je bukvalno behind-the-scenes za sve prethodne i buduće polaznice  VAkademije. 

Da bi osvojila popust od 200 EUR za upis na ovogodišnju VAkademiju, koja počinje 15. avgusta, odgovori na sledeće pitanje u komentarima na OVOM linku: Šta očekuješ od VAkademije, kakvu promenu u svom životu? 

#343: Primena veštačke inteligencije za razvoj ljudi

Vreme je za VAs
Moja današnja gošća je ćerka dva lekara, put je neizbežno morao da se ukrsti sa budućim zanimanjem.

Moja današnja gošća je ćerka dva lekara, put je neizbežno morao da se ukrsti sa budućim zanimanjem. Sa 21. godinom počinje da radi kao programer, napravila program Spider Woman, koji pravi bazu podataka, koja se dalje koristi za predviđanje, npr u prodaji, čime se bavio njen prvi Start-up. 

Drugi Start-up ima 4 ljudi u timu – Kako je sve funkcionisalo, zašto inicijalna energija nije dovoljna da se ostvari vizija i kada je vreme da se prekine/odustane od neke ideje?

2019 – ponovo pokreće vrlo interesantan Start-up, koji se bavi zadovoljstvom, spaja psihologiju, medicinu i inženjerstvo. Cilj je da analizira fiziolški odgovor čoveka tokom aktivnosti koje obavlja  – psihološke testove i radno iskustvo u realnom vremenu. Ovo je budući test sklonosti.  

Da biste dobili mesto u ovom neverovatnom programu, na OVOj stranici, u komentarima opišite trenutak kada ste prvi put posumnjale u izbor svoje profesije koje ste odabrale i zašto bi vam učešće u ovom projektu pomoglo?  

#342: Vodič za učenje engleskog jezika

Vreme je za VAs
Razumeš engleski jezik, ali ti je teško da progovoriš ili se plašiš da ne znaš gramatiku?

Razumeš engleski jezik, ali ti je teško da progovoriš ili se plašiš da ne znaš gramatiku? Ovo je prava epizoda za tebe.  

Na OVOJ stranici možeš i da osvojiš eBook „Vodič za učenje engleskog jezika“, odgovorom na sledeće pitanje: „Šta te motiviše da naučiš engčeski?“

#341: Napravi savršen LinkedIn profil sa Janjom

Vreme je za VAs
Kako napraviti dobar Linkedin profil?

Kako napraviti dobar Linkedin profil? Koja su 4 ključna elementa na koja morate obratiti pažnju da bi Vaš profil zainteresovao potencijalnog klijenta.

Da biste dobili edukaciju kod Janje, treba da odgovorite na sledeće pitanje na OVOJ stranici: Šta radi, čime se bavi, kome pomaže i kako, na koji način mu rešava problem, kako je to jedinstveno i koja mu je ciljna grupa? Dakle, ukoliko je u pitanju student neki ili neko na završnoj godini studija, on može da piše o tome šta mu je cilj u budućnosti, gde želi da radi, čime želi da se bavi. U tom smislu da odgovori. A ukoliko neko, ko već radi, onda može da odgovori na ovaj način.

#340: Utisci polaznica VAkademije 2020

Vreme je za VAs
Kakav je put Virtuelnih Asistenata? Šta su polaznice VAkademije 2020 očekivale od programa, a šta su dobile.

Kakav je put Virtuelnih Asistenata? Šta su polaznice VAkademije 2020 očekivale od programa, a šta su dobile. Koji segmenti su im bili najteži, a koji najzanimljiviji? Koliki značaj je imala FB grupa? Zašto su neke devojke htele da odustanu…

U ovoj epizodi delim sa vama priče devojaka koje su prošle godine završile VAkademiju. 

Ukoliko i ti želiš da postaneš Virtuelni Asistent, prijavi se na besplatan webinar , a pre toga uradi kviz u kom ćeš saznati koji si tip VA i koje konkretno poslove možeš da radiš sa dosadađnjim iskustvom?

#339: Javni nastup sa lakoćom uz Lidiju

Vreme je za VAs
Retko kad imam priliku da upoznam nekog ko je toliko svestran, ko me oduševi na društvenim mrežama, a onda prevaziđe sva moja očekivanja kada se upoznamo uživo tj. preko podkasta.

Retko kad imam priliku da upoznam nekog ko je toliko svestran, ko me oduševi na društvenim mrežama, a onda prevaziđe sva moja očekivanja kada se upoznamo uživo tj. preko podkasta. Lidija je jedna od tih osoba. Toliko hrabrosti i energije se ne viđa često.  Gluma i pevanje su oduvek bile njene ljubavi, pa je uz sva obeshrabrivanja, sa samo 23 godine osnovala školu mjuizikla Eudven, u vreme kada je ovaj format skoro potpuno nepoznat u našoj zemlji. Ali tu je tek početak priče… Apsolutno sam sigurna da ćete uživati u ovom interjuu. 

Da biste osvojili Lidijin edukativni program za decu od 3-9 godina, treba da odgovorite na pitanje: Koja je omiljena aktivnost koju radite porodično? Šta je to što oni najviše vole da rade zajedno sa vama? na OVOJ stranici.

#338: Jednostavan Excel sa Katarinom

Vreme je za VAs
Znate one čuvene formule u Excelu?

Znate one čuvene formule u Excelu? One koje ste izbegavali? Ili ste ih obožavali? Nema sredine, u to sam sigurna. S obzirom da je Microsoft Excel zaista jedan od osnovnih programa koje koriste administrativni asistenti, u goste sam pozvala Katarinu, koja na vrlo jednostavan način objašnjava sve vezano za ovaj program. 

Osvojite besplatne konsultacije sa Katarinom na temu Excela. U komentarima na dnu OVE stranice napišite odgovor na sledeće pitanje: Koje su to stvari koje su neophodne da bi svaka funkcija radila u opšte? 

#337: Online poslovi budućnosti sa Jovanom Miljanović

Vreme je za VAs
Oduvek je me oduševljavala introspektivnim pitanjima koje je postavljala pre svega i svih, sebi.

Oduvek je me oduševljavala introspektivnim pitanjima koje je postavljala pre svega i svih, sebi. Cilj joj je da uvek bude dobro i da svaki dan bude još bolja. I u tome zaista uspeva. Putem kojim ide inspiriše, a programom koji predaje pokreće na akciju sve žene koje žele uspešan biznis. Ako je kojim slučajem niste slušali do sad, obavezno izdvojite sat vremena za naš intervju, jer sa Jovanom svaka priča i savet koji ste već možda i čuli, dobije novu dimenziju i novu upotrebnu vrednost. 

Da biste osvojili Jovanin Biznis dnevnik, treba da odgovorite na sledeće pitanje: Koje je tvoje zašto za započinjanje biznisa? Odgovore pišite u komentarima na dnu ove stranice. 

#336: 5 faza u karijeri Virtuelnog Asistenta

Vreme je za VAs
Da li još uvek tragaš za informacijama i preuzimaš sve besplatno što se nudi na temu online posla i Virtuelnih Asistenata ili testiraš poslove i sopstvene mogućnosti ili pak balansiraš između poslova koje voliš i ne voliš da radiš ili znaš da kažeš ne svakom poslu koji te ne ispunjava, koliko god da je plaćen? 
Da biste dobili online kurs VA Start odgovorite na pitanje: U kojoj si fazi i u kojoj želiš da budeš?

Da li još uvek tragaš za informacijama i preuzimaš sve besplatno što se nudi na temu online posla i Virtuelnih Asistenata ili testiraš poslove i sopstvene mogućnosti ili pak balansiraš između poslova koje voliš i ne voliš da radiš ili znaš da kažeš ne svakom poslu koji te ne ispunjava, koliko god da je plaćen? 

Da biste dobili online kurs VA Start odgovorite na pitanje: U kojoj si fazi i u kojoj želiš da budeš? Odgovore pišite u komentarima u dnu ove stranice. 

#335: Volontiranje u Tanzaniji i influenser marketing

Vreme je za VAs
Da posao stvarno može da se uklapa prema životu uverila me je Dijana i to ne jednom.

Da posao stvarno može da se uklapa prema životu uverila me je Dijana i to ne jednom.

Ova fenomenalna devojka me je pre svega osvojila prirodnošću kojom zrači na kilometar, a zatim i svakim pojedinačnim projektom kojim se bavila, počevši od Red Bull-a, volontiranja u Tanzaniji (koji je posebna avantura), influenser marketinga, razvoja brendova, nastupa na Instagramu, pa sve do radionica uživo. 

Da biste osvojili besplatne konsultacije sa Dijanom, odgovorite na sledeće pitanje, u kometarima na OVOJ stranici: Šta vas najviše muči oko predstavljanja na Instagramu?