#337: Online poslovi budućnosti sa Jovanom Miljanović

Vreme je za VAs
Oduvek je me oduševljavala introspektivnim pitanjima koje je postavljala pre svega i svih, sebi.

Oduvek je me oduševljavala introspektivnim pitanjima koje je postavljala pre svega i svih, sebi. Cilj joj je da uvek bude dobro i da svaki dan bude još bolja. I u tome zaista uspeva. Putem kojim ide inspiriše, a programom koji predaje pokreće na akciju sve žene koje žele uspešan biznis. Ako je kojim slučajem niste slušali do sad, obavezno izdvojite sat vremena za naš intervju, jer sa Jovanom svaka priča i savet koji ste već možda i čuli, dobije novu dimenziju i novu upotrebnu vrednost. 

Da biste osvojili Jovanin Biznis dnevnik, treba da odgovorite na sledeće pitanje: Koje je tvoje zašto za započinjanje biznisa? Odgovore pišite u komentarima na dnu ove stranice. 

#336: 5 faza u karijeri Virtuelnog Asistenta

Vreme je za VAs
Da li još uvek tragaš za informacijama i preuzimaš sve besplatno što se nudi na temu online posla i Virtuelnih Asistenata ili testiraš poslove i sopstvene mogućnosti ili pak balansiraš između poslova koje voliš i ne voliš da radiš ili znaš da kažeš ne svakom poslu koji te ne ispunjava, koliko god da je plaćen? 
Da biste dobili online kurs VA Start odgovorite na pitanje: U kojoj si fazi i u kojoj želiš da budeš?

Da li još uvek tragaš za informacijama i preuzimaš sve besplatno što se nudi na temu online posla i Virtuelnih Asistenata ili testiraš poslove i sopstvene mogućnosti ili pak balansiraš između poslova koje voliš i ne voliš da radiš ili znaš da kažeš ne svakom poslu koji te ne ispunjava, koliko god da je plaćen? 

Da biste dobili online kurs VA Start odgovorite na pitanje: U kojoj si fazi i u kojoj želiš da budeš? Odgovore pišite u komentarima u dnu ove stranice. 

#335: Volontiranje u Tanzaniji i influenser marketing

Vreme je za VAs
Da posao stvarno može da se uklapa prema životu uverila me je Dijana i to ne jednom.

Da posao stvarno može da se uklapa prema životu uverila me je Dijana i to ne jednom.

Ova fenomenalna devojka me je pre svega osvojila prirodnošću kojom zrači na kilometar, a zatim i svakim pojedinačnim projektom kojim se bavila, počevši od Red Bull-a, volontiranja u Tanzaniji (koji je posebna avantura), influenser marketinga, razvoja brendova, nastupa na Instagramu, pa sve do radionica uživo. 

Da biste osvojili besplatne konsultacije sa Dijanom, odgovorite na sledeće pitanje, u kometarima na OVOJ stranici: Šta vas najviše muči oko predstavljanja na Instagramu? 

#334: U potrazi za ličnim potencijalom

Vreme je za VAs
Žena koja je promenila moj pogled na svet, liderstvo i život.

Žena koja je promenila moj pogled na svet, liderstvo i život. Dragana Tomić Pilipović je posle decenijskog rada u sistemima, rešila da se odseli iz Beograda na selo u istočnoj Srbiji, sa auprugom i decom. U potrazi za svojim ličnim potencijalom, pomaže drugima da isti pronađu. Pokretač je mnogih projekata koji podstiču sojalnu ekonomiju i žensko preduzetništvo, ali ono baš zapravo, ne samo na da budu evidencija na papiru. 

Ukoliko se i sami ne pronalazite, besplatne konsultacije sa Draganom biće pravo blago za Vas. Odgovorite na pitanje: Ka čemu želite da iskoračite a osećate da vam je potrebna pomoć, na OVOJ stranici.

#333: Najveća žena našeg vremena

Vreme je za VAs
1. aprila 2021. kao od šale napustila nas je najveća žena 20-og i 21-og veka, u svojoj 74-oj godini.

1. aprila 2021. kao od šale napustila nas je najveća žena 20-og i 21-og veka, u svojoj 74-oj godini. Njeno ime je Milica Novković i njen rad i znanje će stvarno spasiti svet, samo ako ga primenimo. Ova epizoda je moj doprinos da se njeno ime nikad ne zaboravi, a posebno sam počastvovana što sam imala priliku da je ugostim i u ovom podkastu pre 2 godine.

Znam da bi se složila sa mojom odlukom da podelim jednu njenu knjigu „Porodični bukvar“ nekom od vas, ko odgovori na pitanje: Šta je najvrednije u vašem životu i zašto? Odgovore pišete na OVOJ stranici do sledećeg utorka.

Hajde sa zajedno učinimo ovaj svet boljim mestom uz izvorno vaspitanje Milice Novković. 

#332: Kreativnost je sastavni deo svakog ljudskog bića

Vreme je za VAs
Moja današnja gošća je jedna posebna dama, profesorka flaute i kreativni istraživač. Žena koja je do skora za sebe mislila da nije kreativna dok nije spoznala taj osećaj ispunjenosti i ushićenosti koji dolazi iz unutra, prilikom stvaranja.

Moja današnja gošća je jedna posebna dama, profesorka flaute i kreativni istraživač. Žena koja je do skora za sebe mislila da nije kreativna dok nije spoznala taj osećaj ispunjenosti i ushićenosti koji dolazi iz unutra, prilikom stvaranja. Svakodnevnog. Običnog. Sigurna sam da će vas njena priča uveriti da smo svi mi kreativni i to na mnogo više nivoa nego što pojmimo. 

Da biste osvojili Dušin Maštarium box iznenađenja, odgovorite u komentarima na dnu ove stranice na sledeće pitanje: Kako zamišljate kreativnu osobu? Igramo se do sledećeg utorka. 

#331: Organizacija vremena uz planer

Vreme je za VAs
Ovo nije još jedan planer, ovo je planer koji je nedatuimran.

Ovo nije još jedan planer, ovo je planer koji je nedatuimran. I sama sam osetila frustraciju svaki put kada preskočim zapisivanje u planer nedelju ili dve dana i zato mi je Bilajnin planer veoma privukao pažnju. A onda sam čula i njenu priču i rešila da je ispričamo i na podkastu. Sigurna sam da ćete uživati. 

Da biste osvojili planer Kluba organizovanih žena, odgovor na sledeće pitanje, pišite u komentarima na stranici www.nikolinaandric.com/331 Koji je Vaš najbolji alat za planiranje i zašto?

#330: Kako da trajno smršaš bez dijete?

Vreme je za VAs
Moja gošća je Jovana Jevremović, koja je smršala 20kg za 8 meseci.

Moja gošća je Jovana Jevremović, koja je smršala 20kg za 8 meseci. Višak kilograma je nastao u drugoj trudnoći, koja je bila visoko rizična, pa je Jovana morala da miruje i da bukvalno preleži od 4-og do 9-og meseca i tada zapravo kreće pakao, ali i put promene.  

Da biste osvojili Jovaninu knjigu u elektronskom formatu „Od viška kilograma do održive kilaže“, pišite vaše odgovore u komentarima na ovoj stranici. Pitanje: Čega želiš da se oslobodiš u svom procesu mršavljenja i izgradnje zdravih navika? Šta je ono što zapravo želiš, čega želiš da se oslobodiš tokom ovog svog poslednjeg procesa mršavljenja? 

#329: SEO za početnike na srpskom jeziku

Vreme je za VAs
Sto puta ste već ćuli za taj SEO, ali i dalje postoji mnoge nedoumica. Šta, kako, zašto?

Sto puta ste već ćuli za taj SEO, ali i dalje postoji mnoge nedoumica. Šta, kako, zašto? Zato sam u goste pozvala velikog SEO znalca, sa preko 6 godina iskustva, da nam na razumljiv srpski jezik prevede sve te rogobatne termine i na jednostavan način objasni suštinu i važnost ovog alata. 

U ovoj epizodi imate priliku da osvojite Natašin online kurs SEO za početnike, tako što ćete odgovoriti na sledeće pitanje, u kometarima na ovoj stranici: Koje radnje ste do sada preduzeli da povećate vidljivost sajta? Bilo da su bile uspešne ili ne. Šta ste to uradili da povećate vidjivost vašeg sajta? To može da bude vaš sajt, vlastiti, može da bude sajt nekog klijenta za kog ste radili. 

#328: Tijana Velemirov: Kako do online posla?

Vreme je za VAs
Moja današnja gošća je Tijana Velemirov.

Moja današnja gošća je Tijana Velemirov. Više od 5 godina Tijana se bavi freelancom i kroz tih 5 godina imala je priliku da zaposli preko 50 ljudi, i kada je videla da može više koristi da donese drugim ljudima, odlučila je da prestane sa svojim freelance poslovima i da se fokusira na edukacije drugih da započnu freelance karijere. 

Da biste osvojili Tijanin eBook „Kako početi i napredovati na UpWork-u“ napišite odgovor na sledeće pitanje: „Šta trenutno učite?“ na stranici nikolinaandric.com/328