KAKO USPEŠNO PRODAVATI IZRADU VEB SAJTA? | Milan Milićev – Od početnika do prve prodaje | Podkast

Stepenicama Uspeha
Nije lako početi od nule.

Nije lako početi od nule. Milan Milićev je u ovoj podkast epizodi podelio svoj sistem izrade modernih veb sajtova koristeći najpopularniji CMS – WordPress. Od pronalaska prvog klijenta do izrade samog sajta.

Milan Milićev Linkovi:

📌 Kurs: https://levelap.rs/wordpress-kurs/

📌Milan i Elementor: https://milan4elementor.com/

💚 Prijatelj emisije: ICT Hub https://www.icthub.rs/

____________

Autori:

🧔 Sagovornik: Marko Pajić

👨 Video produkcija: Aleksandar Sretković

____________

📯 Milan Milićev Biografija

Milan Milićev je veb-dizajner koji se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb-sajtova i internet marketingom, a do sada je kreirao više od 300 sajtova. 

Osnivač je agencije LevelAp Digital koja se bavi izradom veb sajtova. 

Aktivan je član WordPress Srbija zajednice i zvanični organizator Elementor Meetupa u Srbiji. Milan iza sebe ima veliki broj predavanja, radionica i kurseva iz oblasti veb dizajna i digitalnog marketinga.

Trenutno pomaže početnicima u veb dizajnu da prave sajtove koji zaista prodaju kroz online LevelAp WordPress kurs.

NAPRAVI FOTO MANIPULACIJU TAKO DA TI I HOLIVUD ZAVIDI! | Nemanja Sekulić | Oslobodi kreativnost

Stepenicama Uspeha
Šta najbolje prolazi na Youtube-u?

Šta najbolje prolazi na Youtube-u? Kako izgleda srećan čovek? Padovi i usponi, gost današnjeg podkasta je Nemanja Sekulić. Nemanja je podelio fenomenalnu priču o svojim počecima. Kako je zaradio novac za prvu ozbiljniju opremu je prava inspirativna priča za sve nas.

💚 Prijatelj emisije: ICT Hub https://www.icthub.rs/

📯 Nemanja Sekulić Biografija

Nemanja Sekulić je diplomirani grafički dizajner, fotograf i edukator. Poslovao je sa klijentima širom sveta i sarađivao sa velikim domaćim i stranim brendovima. Njegov YouTube kanal (u trenutku snimanja) ima 435.000 sabskrajbera. Na njemu deli svoje dugogodišnje iskustvo putem video tutorijala i lekcija. Edukuje ljude širom sveta da koriste fotošop i fotografske trikove.

Ceo video: https://www.youtube.com/watch?v=zaPDppz2UDE

KREIRANJE VIZUELNOG IDENTITETA | Zašto je dizajn bitan | Ivona Petrović – Dizajn priča o kompanijama

Stepenicama Uspeha
Ukoliko započinješ svoje preduzetničko putovanje, jedna od prvih stanica treba biti dizajn.

Ukoliko započinješ svoje preduzetničko putovanje, jedna od prvih stanica treba biti dizajn. Danas je sa nama Ivona Petrović, full stack freelance dizajner i pričamo na temu kako kreirati vizuelni identitet, zašto je dizajn bitan i kako napraviti kompaniju koja se izdvaja u moru sličnih.

Dizajn Priča Podkast: https://www.youtube.com/channel/UC3Vm…

💚 Prijatelj emisije: ICT Hub

Početna

U ovoj podkast epizodi ćeš saznati: 

✅ 00:00 Uvod

✅ 02:02 Ivona i dizajn priča

✅ 04:35 Kako iskoristiti dizajn za kreiranje brenda

✅ 11:02 Da li treba početi od logotipa?

✅ 14:00 Kako dizajn komunicira?

✅ 25:38 Kako se dolazi do idealnog dizajn rešenja?

✅ 35:11 Knjiga standarda (Brand book)

✅ 40:55 Kako izabrati font i boje?

✅ 52:20 Kada je Plazma promnila svoje pakovanje

✅ 1:02:55 Koliko to košta? 

VEBSAJT KOJI PRODAJE NE UJEDA | Danijel Milošević | Kako napisati dobar i kvalitetan sadržaj za sajt

Stepenicama Uspeha
VEBSAJT KOJI PRODAJE NE UJEDA | Danijel Milošević | Kako napisati dobar i kvalitetan sadržaj za sajt

Danijel Milošević | Demotivacija

Ceo video: https://www.youtube.com/watch?v=WFdRtttIatU

Kako napisati dobar i kvalitetan sadržaj za sajt?

VEBSAJT KOJI PRODAJE NE UJEDA | Danijel Milošević | Kako napisati dobar i kvalitetan sadržaj za sajt

Danijel Milošević | Demotivacija

Ceo video: https://www.youtube.com/watch?v=WFdRtttIatU

Kako napisati dobar i kvalitetan sadržaj za sajt? Gost današnje podkast epizode je Danijel Milošević, autor LinkedIn stranice Demotivacija.

JEDAN POSAO DO KRAJA ŽIVOTA TE PLAŠI? Možda si baš ti MULTIPOTENCIJALISTA | Aleksandra Petrovski

Stepenicama Uspeha
Poslovi ti često dosade?

Poslovi ti često dosade? Vodiš nekoliko različitih projekata? Mesto te ne drži? U današnjoj epizodi podkasta, Aleksandra Petrovski govori o multipotencijalistima, ljudima koji uspevaju da naprave balans u haosu dok se bave najrazličitijim stvarima istovremeno.

📯 Aleksandra Petrovski Biografija

Aleksandra Petrovski  je čak 17 godina radila na različitim pozicijama i u svim vrstama medija. Prešla je put od sportskog novinara, TV i radio reportera do menadžera društvenih mreža i video producenta.

Od jeseni 2017.  ne radi u klasičnim medijima, ali je nastavila da neguje novinarski ljubopitljivi um. Danas se u najkraćem predstavlja kao brand storyteller. Kreira sadržaj za nekoliko velikih brendova i organizacija, uređuje program i moderira poslovne i edukativne događaje, bira i uređuje knjige za lični i karijerni razvoj… aktivna je i u programima koji (ekonomski) osnažuju žene. 

Lični projekat na koji je posebno ponosna je Curiosity Chat. Tokom 2019. organizovala je i moderirala 10 okupljanja polimata – svestranih ljudi previše radoznalih da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednom (sigurnom) zanimanju. 

Aleksandra Petrovski – Curiosity Chat kanal – https://www.youtube.com/user/bgd2008

PRIPREMA ZA JAVNI NASTUP I DIKCIJA | Slobodan Roksandić | Progovori da vidim ko si Edukacija Saveti

Stepenicama Uspeha
Spremaš se za javni nastup a ne znaš odakle da počneš?

Spremaš se za javni nastup a ne znaš odakle da počneš? Slobodan Roksandić u ovoj podkast epizodi govori baš o tome – Kako se spremiti za javni nastup. Dikcija i logika govora.

Slobodanov kurs sa 10% popusta: http://mainpoint.edu.rs/

Prijatelj emisije: ICT Hub

Početna

____________

Autori:

🧔 Sagovornik: Marko Pajić

👨 Video produkcija: Aleksandar Sretković

____________

📯 Slobodan Roksandić biografija:

Završio sam studije glume, tokom kojih sam izučavao dikciju i tehniku glasa kod profesora Dr Radovana Kneževića i profesorke Marije Simonović.

Narator u dokumentarnim i korporativnim filmovima, audio knjigama, video igricama.

Master studije komunikologije na Fakultetu političkih nauka završio sam radom „Dikcija spikera Dnevnika 2 (RTS)“ kod mentora dr prof. Dobrivoja Stanojevića.

2012. godine osnovao sam Institut MAIN POINT sa ciljem da se ponudi temeljan i sveobuhvatan program podučavanja za javni nastup. U proteklom periodu kurseve dikcije, javnog nastupa i prezentovanja pohađalo je više od 1500 predstavnika različitih profesija: političari, novinari, prevodioci, menadžeri, lekari, stručnjaci za odnose sa javnošću (PR), stručnjaci za ljudske resurse (HR)… Zaposleni u brojnim kompanijama pohađali su kurseve Main Point-a (Đenerali osiguranje, SAGA, Infostud, SR Technics, NovoNordisk, Roche, TomTom i dr).

2017. osnivam Udruženje za razvoj i unapređivanje kulture javnog govora „Izražajnost“. Programe stručnog usavršavanja prosvetnih radnika akreditovao je Zavod za uanpređivanje vaspitanja i obrazovanja. Edukacija dece i mladih realizovana je kroz različite projekte koje su podržali Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Kancelarija za mlade grada Beograda.

Autor knjige „Progovori da vidim ko si“, prvog akreditovanog udžbenika na temu kulture govora za učenike osnovnih i srednjih škola.

___

Stepenicama Uspeha Linkovi:

Sajt: https://stepenicamauspeha.rs/

FB: https://www.facebook.com/stepenicamauspeha

TW: https://twitter.com/SUspeha

IG: https://www.instagram.com/stepenicamauspeha

Pratite nas na društvenim mrežama i obavezno SUBSCRIBE!

#StepenicamaUspeha #javnigovor #dikcija #edukacija #podkast #podcast

KAKO DO ZNAČAJNO BOLJIH REZULTATA NA INTERNETU | Dragan Varagić | Internet Marketing Podkast

Stepenicama Uspeha
Internet marketing ne daje baš željene rezultate?

Internet marketing ne daje baš željene rezultate? U ovoj podkast epizodi ćete saznati kako do značajno boljih rezultata na internetu. Današnji gost – gospodin Dragan Varagić!

Video: KAKO DO ZNAČAJNO BOLJIH REZULTATA NA INTERNETU | Dragan Varagić | Internet Marketing Podkast – YouTube

📯 Dragan Varagić Biografija

Dragan Varagić je strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač i bavi se savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta. U internet poslovanju je od 1998. g.

Vlasnik je bloga www.draganvaragic.com i video servisa Predavanja.draganvaragic.com, vlasnik servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com, osnivač projekta www.bloggersnetwork.org.rs, partner na projektu jednogodišnjih studija neformalnog obrazovanja Internet Academy. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad.

Urednik srpskog izdanja knjige “Poslovanje brzinom misli” Bila Gejtsa (2001. g.), autor knjige “Vodič kroz raj i pakao Internet marketinga” (2002. g.), autor besplatne pdf knjige “Blog osnove” (2008. – 2018. g.), autor knjige “Kako do posla u 21. veku” (2015. g.), autor knjige “Digitalni Pre-Marketing” (2018. g.).

Saradnja sa kompanijama Coca Cola Srbija, Telenor, Societe Generale, Lafarge-Holcim (Nemačka), Diners Srbija, Pakom, IFC – World Bank Group; Nemačkom privrednom komorom u Srbiji, Makedonskim Telekomom, Plivom, Erste bankom, Sintelonom, Turističkom organizacijom Srbije (TOS), Anemom, Exitom, Metalcem, učešće u preko 20 Internet projekata u Kanadi… Savetnik za pitanja odnosa s javnošću i Interneta u Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo i socijalnu politiku AP Vojvodine, savetnik za pitanja marketinga i odnosa s javnošću Generalnog direktora kompanije Novkabel AD, Internet konsultant za američku kompaniju EventGnosis Inc. i ClicksBroker…

KAKO POKRENUTI MARKETING AGENCIJU OD 0 | Dejan Ranđić | 20 godina postojanja DNA Communications

Stepenicama Uspeha
Želiš da pokreneš marketing agenciju, a ne znaš odakle da počneš?

Želiš da pokreneš marketing agenciju, a ne znaš odakle da počneš? Dejan Ranđić, vlasnik DNA Communications je podelio dragocene informacije kada je u pitanju pokretanje marketing agencije.

DNA Communications: https://dna.rs/

U ovom videu ćete saznati:

✅ 00:00 Uvod

✅ 1:04 Kako pokrenuti marketing agenciju od 0

✅ 7:08 Ko su vaši klijenti i šta im nudite?

✅ 8:50 Tradicionalni VS Digitalni Marketing

✅ 19:35 Ponuda usluga i sales pitch

✅  28:10 Imaš klijenta, šta sad?

✅  42:08 Šta je posao vlasnika agencije?

✅ 47:22 Kako da prepustiš posao drugima?

✅ 50:31 Kako se nositi sa viškom i manjkom posla?

✅ 1:02:05 Razvoj marketing agencije

KAKO POKRENUTI USPEŠAN PODCAST 2021 | Ivan Kosogor nam objašnjava šta je podkast i odakle početi 🎤🎧

Stepenicama Uspeha
Kako da pokrenem podcast?

Kako da pokrenem podcast? Možeš početi ovde. Ivan Kosogor nam u današnjoj epizodi govori baš o tome – Šta je podkast i odakle krenuti. 

Ivanov Podkast: https://www.youtube.com/channel/UCTIZt55P0jf8ve4AwPgtbkQ

Kurs Podkast PRO: https://www.ivankosogor.com/

U ovom videu ćete saznati:

✅ 00:00​ Uvod

✅ 00:01:58 Odakle Ivan u podkast svetu?

✅ 00:06:02 Prva epizoda

✅ 00:09:41 Snimaću šta god da se desi

✅ 00:16:03 Kako pozvati gosta

✅ 00:19:56 Kako spremiti podkast intervju

✅ 00:24:38 Proces pripreme podkasta

✅ 00:30:00 Kako biti domaćin

✅ 00:30:00 Podkast oprema

✅ 00:38:00 Tehnika vođenja intervju-a

✅ 00:43:44 Zatvaranje razgovora

✅ 00:47:25 Trema?!

✅ 01:01:58 O Ivanu i počecima

✅ 01:15:05 Ni kap alkohola

✅ 01:21:05 Pisanje knjige

✅ 01:38:37 Poplava i haos

✅ 01:32:00 Šta je uspeh

🎧 Video podkast: https://www.youtube.com/watch?v=311R8yRJIxc&ab_channel=StepenicamaUspeha

____________

Autori:

🧔 Sagovornik: Marko Pajić

👨 Video produkcija: Aleksandar Sretković

____________

📯 Ivan Kosogor Biografija

IVAN KOSOGOR je osnovao podkast u avgustu 2019. godine sa željom da pruži kvalitetan i konstruktivan sadržaj.

Kako Ivan navodi, posao podkastera je da omogući ljudima da ispričaju svoju priču. 

Podkast Ivana Kosogora istražuje i približava priče o uspehu, ličnom razvoju, navikama i uverenjima uspešnih ljudi.

Na njegovom kanalu ćete pronaći korisne savete, praktične tehnike i dodatnu  inspiraciju da ostvarite svoje ciljeve.

____________

Stepenicama Uspeha Linkovi:

Sajt: https://stepenicamauspeha.rs/

FB: https://www.facebook.com/stepenicamauspeha

TW: https://twitter.com/SUspeha

IG: https://www.instagram.com/stepenicamauspeha

Pratite nas na društvenim mrežama i obavezno SUBSCRIBE!

#StepenicamaUspeha #Podkast #Podcast #IvanKosogor

FACEBOOK REKLAME NE DAJU REZULTATE? Petar Jevtić, FB partner je podelio ZLATNE informacije | HTTPOOL

Stepenicama Uspeha
Facebook reklame su postale izuzetno teške jer je sve veći broj oglašivača aktivan na ovoj mreži.

Facebook reklame su postale izuzetno teške jer je sve veći broj oglašivača aktivan na ovoj mreži. Neke stvari su se promenile, a Petar Jevtić nam daje izuzetno vredne informacije koje svi trebamo pratiti kada su u pitanju Fejsbuk oglasi.

U ovom videu ćete saznati:

✅ 00:00 Uvod

✅ 2:28 Fejsbuk zaštita i prevare

✅ 19:22 Biznis Menadžer za Šopove

✅ 21:54 IOS 14 promene

✅ 30:39 Marketing Strategija

✅ 45:55 Postavljanje Kampanje

✅ 50:06 FB Pixel

✅ 53:36 Kada da prodajemo

✅ 56:40 Budžet i learning faza

✅ 1:01:15 Gde učiti o FB reklamama

✅ 1:02:16 O Petru i karijeri

✅ 1:06:42 Httpool i zajednica

✅ 1:12:58 Petar Jevtić Biografija

✅ 1:17:30 Preporuka za podkaste

✅ 1:18:34 Šta je uspeh

✅ 1:21:07 Subscribe na kanal 🙂

___

Podkasti koje Petar prati:

🎧 Social Media Marketing Podcast

🎧 Next Level Facebook Ads Podcast

🎧 Marketing Trends

🎧 Next in Marketing

🎧 The Sugatan Effect Podcast

🎧 Yeah, That’s Probably an Ad

🎧 Deconstructor of Fun

🎧 The Digiday Podcast

🎧 The Digital Marketing Podcast

🎧 The CMO Podcast

__________

Autori:

🧔 Sagovornik: Marko Pajić

👨 Video produkcija: Aleksandar Sretković

____________

📯 Petar Jevtić Biografija

PETAR JEVTIĆ se susreo sa internet oglašavanjem još davne 1998. godine na sajtu borca.co.yu. 

Sajt je napravio njegov stariji brat, a Petar je obilazio lokalne preduzetnike nudeći im prostor za oglašavanje.

Marketingom se na različite načine bavi već 15 godina.

 Poslednje tri pozicije:

 Regional Client Partner u Httpool-u. 

Kao Client Partner radi na strategiji oglašavanja na Facebooku sa najvećim regionalnim oglašivačima iz raznih industrija (eComm, gaming, CPG i dr.) 

Httpool zastupa više od 20 globalnih platformi, na 30 tržišta, a Petar je deo tima koji zastupa Facebook u 11 država na dva kontinenta.

____________

Stepenicama Uspeha Linkovi:

Sajt: https://stepenicamauspeha.rs/

FB: https://www.facebook.com/stepenicamauspeha

TW: https://twitter.com/SUspeha

IG: https://www.instagram.com/stepenicamauspeha

Pratite nas na društvenim mrežama i obavezno SUBSCRIBE!

#StepenicamaUspeha #FacebookRekalme #FacebookAds