Srbija u dva – mart/ožujak 03, 2021

Srbija u dva - RSE
Situacija u Beogradu katastrofalna, tražiću zatvaranje kafića i restorana na najmanje sedam dana, izjavio Kon.
Situacija u Beogradu katastrofalna, tražiću zatvaranje kafića i restorana na najmanje sedam dana, izjavio Kon. Novi izveštaj Fridom hausa – Srbija pala za dva mesta. Miroslav Lajčak popodne u Beogradu sa Vučićem. Pitali smo mlade da nam prevedu neke od termina koje koriste na društvenim mrežama

Jutarnji program za Srbiju – mart/ožujak 03, 2021

Jutarnji program za Srbiju - RSE
Zatvaranje nije dovoljno ako se ne poštuju mere, moraju da se gledaju i ekonomski aspekti, izjavila Darija Kisić Tepavčević.
da li je na teritoriji Grada Užica zabranjena izgradnja mini hidroelektrana?
Zatvaranje nije dovoljno ako se ne poštuju mere, moraju da se gledaju i ekonomski aspekti, izjavila Darija Kisić Tepavčević.
da li je na teritoriji Grada Užica zabranjena izgradnja mini hidroelektrana? Specijalni predstavnik EU Miroslav Lajčak nakon Kosova u poseti Srbiji.

Srbija u dva – mart/ožujak 02, 2021

Srbija u dva - RSE
Vučić uručio 10.000 vakcina Federaciji BiH.
Vučić uručio 10.000 vakcina Federaciji BiH. Predrag Kon: vanredno stanje u Srbiji nema alternativu. Zvaničnici Srbije i dalje koriste izraz „šiptar“, uvredljivog karaktera za pripadnike albanske nacionalne manjine. Da li je na teritoriji Grada Užica zabranjena izgradnja mini hidroelektrana?

Gdje su vakcine? – mart/ožujak 02, 2021

Zaviri ispod površine - RSE
Početkom februara bosanskohercegovački entitet Republika Srpska dobio je prvu isporuku od 2.000 doza Sputnik V vakcine.
Početkom februara bosanskohercegovački entitet Republika Srpska dobio je prvu isporuku od 2.000 doza Sputnik V vakcine. Mjesec dana poslije toga, dobili su još 20.000, a Federacija BiH, koja čeka isporuku COVAX-a, dobila je donaciju od predsjednika Srbije od 10.000 doza vakcine Astrazeneca. I to je to. Dok druge zemlje počinju i sa masovnom imunizacijom stanovništva, u BiH je vakcinisano tek oko hiljadu zdravstvenih radnika. Tim povodom Lejla Omeragić Ćatić u ZIP podcastu pokušava da sazna: gdje je zapelo sa vakcinama?

Jutarnji program za Srbiju – mart/ožujak 02, 2021

Jutarnji program za Srbiju - RSE

Emisija namenjena slušaocima u Srbiji koja sadrži lokalne, regionalne i vesti iz sveta te tematske priloge o aktuelnim dešavanjima priče iz svakodnevnog života.

 

Emisija namenjena slušaocima u Srbiji koja sadrži lokalne, regionalne i vesti iz sveta te tematske priloge o aktuelnim dešavanjima priče iz svakodnevnog života.

 

Srbija u dva – mart/ožujak 01, 2021

Srbija u dva - RSE
Koje prepreke za privrednu saradnju zemalja Zapadnog Balkana vidi savetnik predsednika Privredne komore Srbije Nenad Đurđević.
Koje prepreke za privrednu saradnju zemalja Zapadnog Balkana vidi savetnik predsednika Privredne komore Srbije Nenad Đurđević. Za RSE govori bh. reditelj Igor Drljača koji će večeras na festivalu Berlinale predstaviti film „Tabija“ o dvoje mladih iz različitih delova Sarajeva.

Jutarnji program za Srbiju – mart/ožujak 01, 2021

Jutarnji program za Srbiju - RSE
U Srbiju sinoć stiglo još 100.000 vakcina Sputnjik V.
U Srbiju sinoć stiglo još 100.000 vakcina Sputnjik V. O privrednoj saradnji Srbije sa zemljama regiona, za RSE govori savetnik predsednika Privredne komore Nenad Đurđević. U Mostu RSE, o tome da li je Srbija prezadužena, govorili ekonomisti Danica Popović i Goran Radosavljević.

Srbija u dva – februar/veljača 28, 2021

Srbija u dva - RSE
U najnovijem Mostu Radija Slobodna Evropa razgovaralo se tome da li je Srbija prezadužena.
U najnovijem Mostu Radija Slobodna Evropa razgovaralo se tome da li je Srbija prezadužena. Sagovornici su bili dvoje ekonomista iz Beograda – Danica Popović, profesorka Ekonomskog fakulteta, i Goran Radosavljević, profesor Fakulteta za ekonomiju, finansije i adminstraciju

Srbija u dva – februar/veljača 27, 2021

Srbija u dva - RSE
„Tema zločina u kome su mnogi od nas izgubili članove najbliže porodice žrtvovana je malim bogovima politike“.
„Tema zločina u kome su mnogi od nas izgubili članove najbliže porodice žrtvovana je malim bogovima politike“. Ovako reditelj Stevan Filipović u intervjuu za RSE komentariše film „Dara iz Jasenovca“ Intervju sa Stevanom Filipovićem potražite i na internet stranici Radija Slobodna Evropa.