Srbija u dva – juni/lipanj 17, 2021

Srbija u dva - RSE
Nije moguće formiranje ZSO, izjavio kosovski premijer Aljbin Kurti.
Nije moguće formiranje ZSO, izjavio kosovski premijer Aljbin Kurti. Kakve su ambicije Kine u svemiru. Kako se stanovnici Bloka 37 u Novom Beogradu bore protiv izgradnje devetospratnice u njihovom kraju. Kristijan Eriksen mora na operaciju srca, saopštio Fudbalski savez Danske

Jutarnji program za Srbiju – juni/lipanj 17, 2021

Jutarnji program za Srbiju - RSE
Povratak ambasadora prvi rezultat sastanka Putin-Bajden.
Povratak ambasadora prvi rezultat sastanka Putin-Bajden. Kosovo ima obavezu da formira ZSO, izjavio ambasador Kosnet. Kako se stanovnici Bloka 37 u Novom Beogradu bore protiv izgradnje nove devetospratnice u njihovom kraju? Kina lansirala svemirski brod sa ljudskom posadom

Srbija u dva – juni/lipanj 16, 2021

Srbija u dva - RSE
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik o tome šta Srbija treba da ima na umu kada je reč o spoljnoj politici.
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik o tome šta Srbija treba da ima na umu kada je reč o spoljnoj politici. Porodice 350 žrtava genocida u Srebrenici, koje holandski vojnici nisu zaštitili u bazi UN-a u Potočarima, od juče, mogu podneti zahtev za odštetu Vladi Holandije.

Jutarnji program za Srbiju – juni/lipanj 16, 2021

Jutarnji program za Srbiju - RSE

Emisija namenjena slušaocima u Srbiji koja sadrži lokalne, regionalne i vesti iz sveta te tematske priloge o aktuelnim dešavanjima priče iz svakodnevnog života.

 

Emisija namenjena slušaocima u Srbiji koja sadrži lokalne, regionalne i vesti iz sveta te tematske priloge o aktuelnim dešavanjima priče iz svakodnevnog života.

 

Srbija u dva – juni/lipanj 15, 2021

Srbija u dva - RSE
Naredni razgovor Vučić-Kurti do kraja jula, današnji bez rezultata. Šta za stanovnike Beograda i Prištine znači normalizacija odnosa?
Naredni razgovor Vučić-Kurti do kraja jula, današnji bez rezultata. Šta za stanovnike Beograda i Prištine znači normalizacija odnosa? Nils Resare, iz danske organizacije Vidadvare energi, tvrdi da u zemljama Zapadnog Balkana posluju pojedine kineske vojne firme, koje se u javnosti vode kao civilne

Jutarnji program za Srbiju – juni/lipanj 15, 2021

Jutarnji program za Srbiju - RSE
Šta bi mogla da bude tema dijaloga u Briselu između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija?
Šta bi mogla da bude tema dijaloga u Briselu između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija? Nils Resare, iz danske organizacije “Vidadvare energi“, tvrdi da u zemljama Zapadnog Balkana posluju pojedine kineske vojne firme, koje se u javnosti vode kao civilne.

Srbija u dva – juni/lipanj 14, 2021

Srbija u dva - RSE
Da li su države Zapadnog Balkana koje sa kineskim kompanijama sarađuju u oblasti infrastrukture ili energetike svesne da posluju sa kineskim vojnim kompanijama?
Da li su države Zapadnog Balkana koje sa kineskim kompanijama sarađuju u oblasti infrastrukture ili energetike svesne da posluju sa kineskim vojnim kompanijama? Za RSE govori istraživač iz Danske Nils Riasare. Šta Kurtija i Vučića očekuje u Briselu, gde se sutra nastavlja dijalog Srbije i Kosova?

Jutarnji program za Srbiju – juni/lipanj 14, 2021

Jutarnji program za Srbiju - RSE
Danas zaseda Krizni štab, o popuštanju mera i organizaciji proslava.
Danas zaseda Krizni štab, o popuštanju mera i organizaciji proslava. Da li iskustvo koalicije Možemo koja je pobedila na izborima u Zagrebu može biti od koristi građanskim aktivistima u Beogradu? Šta o non-pejperu o promeni granica na Balkanu za RSE kaže Milan Kučan, nekadašnji predsednik Slovenije

Šta je Crnogorcima Cetinje? – juni/lipanj 13, 2021

Zaviri ispod površine - RSE
Cetinje, grad podno Lovćen planine, vezan je za crnogorski identitet, državnost i kulturu, kao nijedan drugi grad ove zemlje.
Cetinje, grad podno Lovćen planine, vezan je za crnogorski identitet, državnost i kulturu, kao nijedan drugi grad ove zemlje. Od cetinjskog duha, historijskog značaja i ’NBA’ nivoa humora, u ovom izdanju ZIP podcasta slušajte šta predstavlja grad od 16,500 stanovnika Crnogorcima.