Potom se okrećemo Mininom inostranom obrazovanju, pa prvim profesionalnim koracima i daljem karijernom razvoju po povratku u domovinu, te primeni stečenog iskustva u novoj oblasti – preduzetništvu. O tome kako je tekao razvoj “Kosmajske” i kako zadržati standard imajući u vidu promenljivost tržišta sirovina govori u nastavku gošća.
Bauk za male proizvođače jeste saradnja sa lancima, a upravo tome je posvećen naredni segment – kako se postaviti, izaći na kraj sa neredovnim izmirivanjem potraživanja, i mnogim drugim temama.
Razgovor zaključujemo sa presekom stanja poslednje dve godine “Kosmajske” i uticaju pandemije na njihov biznis.
Teme u podkastu:
– Uvod
– Šta je „Kosmajska delikatesna radionica“
– Borba na domaćem tržištu
– Familijarna firma
– Studije u Engleskoj
– Profesionalni razvoj
– Najdragocenija pređašnja iskustva
– Priključivanje porodičnom biznisu
– Razvoj “Kosmajske”
– Kako zadržati standard
– Izazovi u saradnji sa lancima i njihov uticaj
– Projekat je vaše čedo
– Navike se teško menjaju
– Presek stanja i uticaj pandemije
Pročitajte transkript ove epizode: https://bit.ly/3mirxe6
Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG
Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o
Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN