TETKE – S04E14 – Šarenica

Remarker
Aleksis je izašla povređene noge iz okršaja sa skidačem rainbow zastave sa Prajd info centra, ali ni to je nije sprečilo da sa Sunokom ide na koncert Milice Pavlović u Spens.
Aleksis je izašla povređene noge iz okršaja sa skidačem rainbow zastave sa Prajd info centra, ali ni to je nije sprečilo da sa Sunokom ide na koncert Milice Pavlović u Spens. Epizodu smo nazvale Šarenica, jer smo u sat vremena pričale i o planovima za leto i o tome kako je Sunoka ljubila ikonu u usta, te smo u nedostatku boljeg krovnog naslova epizode.

Samo Seriozno – HOTD S02E01 – A Son for a Son

Dopisi iz Diznilenda
Podkast!
Podkast! Posle dve godine pauze, ponovo se bavimo zmajevima – očekivano, Miljan i Isidora pretresaju novu sezonu HoTD. O tome kako smo stigli dotle da je osam epizoda na svakih par godina postala norma za savremene serije, marketinškoj poganiji i ratu crnih protiv zelenih na društvenim mrežama, zašto i sami autori serije navijaju za jednu stranu i zašto je to bezveze, kako su sve usrali izvorni materijal, kako engleski glumci koji privatno izgledaju k’o krompir postaju bogovi kad im staviš belu periku, da li u izvornom vicu šumar iz šume istera partizane i Nemce ili partizane i četnike, šta se dešava kad na nastavak čekaš dve godine a onda prva epizoda ispadne – da se ne lažemo – dosadna, kako podbacuje scena krvi i sira koju su hajpovali godinama, i sve ostalo što nas je iznerviralo i razočaralo u početnoj epizodi nove sezone „House of the Dragon“. Link u komentaru!

P.S. Vratite mi Šoguna…