POP Depression #1011 [04/07/2022]

POP Depresija
Featured: LP Duo, Rush To Relax, Nina Nastasia, +1, Laplander, Sierra Ferrell, LiRaz, Al-Qasar, Tim Bernardes, Lambchop, Kadhja Bonet…
more: https://www.popdepresija.com/?p=10850

mixcloud artwork from The Old Man S01

Featured: LP Duo, Rush To Relax, Nina Nastasia, +1, Laplander, Sierra Ferrell, LiRaz, Al-Qasar, Tim Bernardes, Lambchop, Kadhja Bonet…
more: https://www.popdepresija.com/?p=10850

mixcloud artwork from The Old Man S01

S09E15 – Bezvlašće

Dopisi iz Diznilenda
Povratak nakon period ispunjenog intenzivnom aktivnošću odsutnog dvojca.
Povratak nakon period ispunjenog intenzivnom aktivnošću odsutnog dvojca. Srećom, na političkoj sceni se apsolutno ništa ne dešava. Drljamo klasične teme, ljudska prava, politička nekorektnost, zašto nas dotiču američke teme. Budućnost striming servisa. Šta čitamo, stižemo li išta. Da ne obećavamo kao neki, ali trudićemo se da se uredovimo, kao stolica. Alhamdulilah!

Pratite nas na:
www.facebook.com/DopisiizDiznilenda/
www.podcast.rs/autori/dopisi-iz-diznilenda/

Miljan:
Twitter/Instagram: @mtanic
YouTube: /Mtanic

Nemanja:
fb: /paleksic

@diznilend

iTunes: itunes.apple.com/us/podcast/id1223989792

Stitcher:
https://www.stitcher.com/show/dopisi-iz-diznilenda-podcast
Pocket Casts: pca.st/pT2h

podcast.rs/show/dopisi-iz-diznilenda/

Spotify: https://open.spotify.com/show/4U3wm6QOkJ30QEbk1kvqZS?si=RM6QdrOlTuO0WUJzYBl7hA

ZADOVOLJSTVO U TEKSTU – Četiri S

Remarker
U novoj epizodi “Zadovoljstva u tekstu” pod nazivom “Četiri S (Sumnja sova stepenik i smrt)” Vladimir Cerić i Biljana Srbljanović, uz živopisnu audio pratnju izveznih gospodjica Maje i Rubi, razgovaraju o novoj HBO mini-seriji pod naslovom “Stepenice”, koja je jedna vrsta igrane adaptacije dokumentarne real crime serije pod istim naslovom koju možete naći na Netflix-u.
U novoj epizodi “Zadovoljstva u tekstu” pod nazivom “Četiri S (Sumnja sova stepenik i smrt)” Vladimir Cerić i Biljana Srbljanović, uz živopisnu audio pratnju izveznih gospodjica Maje i Rubi, razgovaraju o novoj HBO mini-seriji pod naslovom “Stepenice”, koja je jedna vrsta igrane adaptacije dokumentarne real crime serije pod istim naslovom koju možete naći na Netflix-u. Obe serije prate nesvakidašnji dogadjaj crne hronike, koji započinje nerazjašnjenim okolnostima bizarne iznenadne smrti Ketlin Peterson, glave i pokretačke snage jedne idiosinkratične rekomponovane porodice američkog juga. Za njenu smrt veoma brzo biva optužen njen muž, Majkl Peterson, koji i dan danas tvrdi da nije ubio svoju voljenu ženu i da je u pitanju nesrećni slučaj.

Sulude teorije, korumpirano tužilaštvo, podmetanje dokaza, otkriće potpuno istog smrtnog slučaja još jedne žene iz Majklove prošlosti, višegodišnje sudjenje, rastakanje porodice, tajni seksualni život i opake mogućnosti jedne sove, nose ovu misterioznu i uzbudljivu priču kako u seriji, tako i u dokumentarnom predlošku.

Ko je uživao, a ko ne, ko veruje u Majklovu nevinost i zašto ne, ko veruje u teoriju nalik na Hičkokovu maštu i zašto sve ovo toliko intrigira javnost, slušajte u novoj epizodi ZUT-a, šerujte, komentarišite, lajkujte i šaljite, mnogo nam znači.