Kako se Homa restoran vremenom razvio do jednog od najpoznatijih beogradskih restorana?
Šta su Mišelin zvezdice i zašto su značajne?
Šta je sve značajno za razvoj gastro turizma u Srbiji?
Gost: Vlastimir Puhalo, osnivač i vlasnik Fine Dining Homa i Bistro Homa.
Autor i voditelj: Miloš Nikolić, glavni i odgovorni urednik Talasa
ZAPRATITE YOUTUBE KANAL TALASA https://bit.ly/3bVGjT9
Emisija „Talasna dužina“ dostupna je i na audio kanalima Talasa u vidu podkasta na
SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/user-268265886
MIXCLOUD: https://www.mixcloud.com/TalasRS/
APPLE PODCASTS: https://apple.co/2NXfrsJ
GOOGLE PODCASTS: https://bit.ly/2TcgNme
Pratite i naše naloge na društvenim mrežama:
Facebook https://www.facebook.com/talas.rs/
Twitter https://twitter.com/Talas_rs
Instagram https://www.instagram.com/talasrs/
www.talas.rs