Nije klikbejt.
Zašto toliko volimo kvizove? / Žarko Stevanović / ŽIŠKA Podkast #224
Žiška PodcastKvizovi su najdugovečnija televizijska zabava: još od Kviskoteke, preko 3 milijarde epizoda Slagalice, do milionske gledanosti Potere – publika ne može da se odlepi od pitalica, asocijacija i igara sa brojevima.
Ivica i majica bankrotirali!? / Vladimir Nićiforović / ŽIŠKA Podkast #223
Žiška PodcastDok u druge podkaste ljudi dolaze da se hvale kako su zaradili milione, nama je došao gost da objavi da je bankrotirao.
DA LI JE MARKETING I DALJE KREATIVAN? / ĐORĐE JOVANOVIĆ, XIAOMI SRBIJA / ŽIŠKA PODKAST #222
Žiška PodcastPre par nedelja ste možda primetili video o Masimilijanu Toskaneliju, čuvenom italijanskom
fotografu koji je došao u Srbiju i slikao portrete Xiaomi fanova… ali se ispostavilo da je
Masimilijano izmišljen za potrebe kampanje.
fotografu koji je došao u Srbiju i slikao portrete Xiaomi fanova… ali se ispostavilo da je
Masimilijano izmišljen za potrebe kampanje.
Da li je marketing i dalje kreativan? / Đorđe Jovanović, Xiaomi Srbija / Žiška Podcast #222
Žiška PodcastPre par nedelja ste možda primetili video o Masimilijanu Toskaneliju, čuvenom italijanskom
fotografu koji je došao u Srbiju i slikao portrete Xiaomi fanova… ali se ispostavilo da je
Masimilijano izmišljen za potrebe kampanje.
fotografu koji je došao u Srbiju i slikao portrete Xiaomi fanova… ali se ispostavilo da je
Masimilijano izmišljen za potrebe kampanje.
Kako se kreira jedan parfem? / Zaga Čolović, Perfume Attelier / ŽIŠKA podkast #221
Žiška PodcastMiris je najmisterioznije čulo.
GLJIVE: zaboravljeno blago šume / Almažan Kitchen / ŽIŠKA podkast #220
Žiška Podcast
Gljive su čitavo carstvo između biljaka i životinja, a većina nas od svega toga zna samo šampinjon koji zagrize u kaprićozi.
Kako su knjige ipak preživele digitalizaciju / Ivan Bevc, Booka / ŽIŠKA podkast #219
Žiška PodcastIvan Bevc je osnivač Booka izdavačke kuće, koja izdaje… malo drugačije knjige.
ROAST: Zašto se komičari prozivaju međusobno? / Nikola Radojlović / ŽIŠKA podkast #218
Žiška PodcastU anglo-saksonskoj kulturi, roast, odnosno prozivanje počasnog gosta je sveprisutno: običaj je da kum na venčanju proziva mladoženju, svi smo gledali Comedy Central Roasts Donalda Trampa, Džastina Bibera ili Pamele Anderson, pa čak i predsednik Amerike svake godine dolazi na Correspondent’s Dinner gde ga odabrani komičar proziva pred novinarima.
Kod nas to rade samo komičari jedni drugima.
Kod nas to rade samo komičari jedni drugima.
(Stara) BALKANSKA KUHINJA / Vanja Puškar / ŽIŠKA podkast #217
Žiška PodcastVanja Puškar je jedan od naših najboljih kuvara, poznat po tome što u svojim restoranima daje nov život našoj tradicionalnoj kuhinji.