Sara Radojković i Stefan Radojković su došli u Beosvet kako bismo pričali o kulturi u Srbiji: šta imamo, šta nam fali, šta je dobro, šta nije i gde su linije podele
Sara Radojković i Stefan Radojković su došli u Beosvet kako bismo pričali o kulturi u Srbiji: šta imamo, šta nam fali, šta je dobro, šta nije i gde su linije podele
Anđela Ivanović radi na promociji planine Rajac, a i jedna je od odgovornih za „renesansu“ restorana u tamošnjem Planinarskom domu. Pričali smo o tome šta Rajac ima da ponudi i kako izgraditi život u malom mestu van Beograda.
Milena Vojnović je ekonomista koja je odlučila da svoju pasiju za astrologiju pretoči u nešto ozbiljnije kroz obrazovanje i rad. Pričali smo o tome šta nas čeka u 2023, Trećem Oku, vrednostima koje astrologija donosi na ličnom nivou, i, naravno, zašto su Blizanci kul.
Marin Pleše je tokom studija geodezije odlušio da želi da postane chef. Karijeru je počeo u prestižnom Pelegriniju u Šibeniku (koji je upravo dobio Michelin zvezdicu), da bi nastavio u Mano (u ZG) i konačno sada se vratio na rodni Krk. Pričali smo o kuvanju, zvezdicama, „high diningu“, našim navikama i zašto vredi cimati se oko svega toga.
Duža verzija epizode, sa razgovorom o Malinskoj i Haludovu je dostupna za mecene na Patreonu.
Podržite Pokretače na paypal.me/sgarcevic i patreon.com/belgrade
Kiril Černi je pokretač kultne čokolaterije Valentina i karanfil, kao i časopisa Before After. Pričali smo o njegovoj odluci da napusti veliku korporaciju i pokrene biznis u stranoj zemlji, ulozi dizajna, odnosno ekipe iz Metaklinke i Petokrarke u uspehu njegovog posla kao i o prilikama koje pruža Srbija.
Podržite Pokretače na paypal.me/sgarcevic i patreon.com/belgrade
Dr Mihailo Hadži Milanović predaje na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu a i dobitnik je nagrade za najbolju doktorsku disertaciju od strane Privredne komore Srbije.
Dr Mihailo Hadži Milanović predaje na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu a i dobitnik je nagrade za najbolju doktorsku disertaciju od strane Privredne komore Srbije. Pričali smo o sušarama, inovacijama i inženjerstvu.
Podržite na patreon.com/belgrade i paypal.me/sgarcevic