Marijana Dujović je muzikološkinja i kustos čiji rad na očuvanju i promociji naše muzičke baštine je rezultirao sjajnim biografijama Stanislava Biničkog i Đorđa Marjanovića, kao i brojnim izložbama.
#198 Wild Westom kroz Ovčar i Kablar
PokretačiWild West OCR je prošle godine proglašen za najbolji OCR/trku sa preprekama u Srbiji.
#197 Maccindo za domaćine
PokretačiMaccindo je domaći brend donjeg veša koji želi da poveže tradiciju sa kvalitetom i koji je namenjen muškarcima koji su „svoji na svome“.
#196 Beogradski med, Silosi i urbano pčelarstvo sa Damirom Mardešićem
PokretačiDamir Mardešić je urbani pčelar koji je jedan od pokretača Mad Meda, Bee Centra i neizostavni deo Silosa.
#195 AI i Mašinerija u domaćem kontekstu sa Dr. Goran S. Milovanović i Slobodan Marković
PokretačiGoran S.
#194 Ovo bistro, Nice Rice i ruska kulinarska revolucija u Beogradu
PokretačiMaksim Orlov je bogato iskustvo svoga tima iz Moskve i Minska (Benedikt, Alpaca) odlučio da oproba u Beogradu pokretanjem prvo Nice Rice dark kitchena koji koristi AI u kreiranju sjajne hrane inspsirisane Azijom, pa onda i Ovo bistora u kući Jevrema Grujića.
#193 LinkedIn-om do kinte a ne krindža sa Stevan Končarom iz Authority Marketinga
PokretačiStevan Končar je serijski pokretač, sada ko-osnivač Authority Marketinga koji pomaže klijentima da unaprede svoj LinkedIn profil i od njega naprave moćnu platformu za prodaju svojih usluga i sebe.
#192 Almažan vatrišta sa Bobanom Almažanom i Milošem Ristićem
PokretačiBoban Almažan je zvezda jedinstvenog kulinarskog kanala Alamžan Kitchen na YouTube-u dok je MIloš Ristić renomirani chef sa izuztenim međunarodnim iskustvom.
#191 Pretop: Nikola Nikolić i Nenad Pajević o „konceptima“
PokretačiNikola Nikolić i Nenad Pajević su dve trećine trojca koji stoji iza rastuće zemunske gastronomske imperije Pretop.
#190 Kit Klarenberg and Alex Rubinstein on the media
PokretačiKit Klarenberg and Alex Rubinstein are investigative journalists who work with the Grayzone and who decided to make Serbia their home.