Radmila Ručnov o pokretanju porodične poslastičarnice Skoria koja je iz Šapca osvojila svet i domaću estradu neverovatnim komplikovanim tortama.
#144 (Post-)Moderna vremena sa Nebojšom Grujičićem
PokretačiNebojša Grujičić o ulozi urednika, medijima, kulturi, Modernim vremenima i OKO portalu.
#143 Momčilo Antonijević o bilju i divljini
PokretačiMomčilo Antonijević je novinar koji stoji iza Snage bilja, izuzetnog YouTube kanala i bloga o lekovitom bilju, kao i mnogih drugih projekata koji se bave sličnom tematikom od škole „Biljarnica“ do kuvara „Divlji kuvar“.
#142 Radomir Lazić o Fruškogorskom lipovom medu
PokretačiRadomir Lazić je nastavljač porodične pčelarske tradicije i proizovđač izuzetnog Fruškogorskog lipovog meda u Beočinu.
#141 Prof. Ljiljana Radenović o filozofiji, sreći i internetu
PokretačiProf.
#140 Ivona Kustudić o „Poslije zime“, LA-u i boljim ulogama za žene
PokretačiIvona Kustudić je glumica iz sjajnog filma „Poslije zime“.
#139 Sa Nikola Dupalom iz Novog Grada po Evroaziji
PokretačiNikola Dupalo je avanturista, rekorder u broju trbušnjaka, autor knjige „Biciklom – Put Svile“, kao i aktivista za očuvanje prirode oko Novog Grada.
BEOSVET 8: FESTOVIZIJA
PokretačiFilm, FEST i propaganda.
#138 Bogdan Vukosavljević i kako Dobro učiniti Boljim
PokretačiBogdan Vukosavljević je akademski skulptor ali i vlasnik jedinstvene anitkvarnice, Dobro učiniti boljim (D.U.B.) u Zetskoj ulici u Beogradu.
#137 Miloš Vukšić o Endorfinu i pravljenju bolje ugostiteljske scene u BGDu
PokretačiSa Milošem Vukčićem Vukšom o Endorfinu i pravljenju bolje ugostiteljske scene u BGDu.