Bogdan Vukosavljević je akademski skulptor ali i vlasnik jedinstvene anitkvarnice, Dobro učiniti boljim (D.U.B.) u Zetskoj ulici u Beogradu.
#137 Miloš Vukšić o Endorfinu i pravljenju bolje ugostiteljske scene u BGDu
PokretačiSa Milošem Vukčićem Vukšom o Endorfinu i pravljenju bolje ugostiteljske scene u BGDu.
#136 Srpski DNK projekat i istraživanje porekla sa Nikolom Vuksoavljevićem
PokretačiNikola Vukosavljević je Glavni urednik Srpskog DNK projekta, koji je deo širih aktivnosti genealoškog ruštva Poreklo.
#cyberBEOSVET2: RIVJU RATOVI
PokretačiO restoranima, rivjuovima i profilima.
#135 Staša Tončev iz 21grams o balkanskoj duši u Dubaiu
PokretačiStraša Tončev je pokretač 21grams – izuzetnog restorana balkanske hrane u Dubaiu koji je uspeo da dovede dušu naših protora na ovo zahvetno tržište.
#134 Rođak sa sela: Uroš i Milena Stojanović u i o Misači
PokretačiUroš i Milena Stojanović su zamenili ulice Stare Palilule za aranđelovačko selo Misača, gde su zasadili voćnak i pokrenuli „Rođak sa sela“, proizvodnju kobasica i drugih delikatesa.
#133 O nauci u Srbiji i psihijatrijskim lekovima sa Dr Marinom Jukićem
PokretačiDr Marin Jukić je vanredni profesor na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i jedan od naših najboljih naučnika.
#132 Nikola Mrkšić iz Forbes 30 under 30 u Pokretače
PokretačiNikola Mrkšić je CEO PolyAI, vrtoglavo ratućeg start-up-a koji koristi veštačku inteligenciju da automatizuje korisničke servise velikih svetskih kompanija.
#131 Uroš Milosavljević o Young Salt-u
PokretačiUroš i Marko Milosavljević su braća ekonomisti koji su zaslužni za upečatljivi Young Salt džin iz Beograda.
#130 Aleksandar Denić o memama i Matrijaršiji
PokretačiSa jedinstvenim i senzacionalnim Aleksandrom Denićem o kolektivu Matrijaršija, memama i mnogo čemu drugom.