Srđan Jovović je pokrenuo Mamut kraft pivaru u Nikšiću, gradu koji je preko vek poznat po pivarstvu.
#152 Brosvetiteljstvo sa Stefanom Nikolićem
PokretačiStefan Nikolić (@Stevcho91) je meni omiljeni izvor saveta o ishrani i vežbanju.
#151 Stefan Đokić o prirodnim vinima, Hiši Franko i ugostiteljstvu
PokretačiStefan Đokić je glavni somelije u Square Nine hotelu u Beogradu, pošto je zanat pekao u Hiši Franko, verovatno najpoznatijoj ex-YU kulinarsko destinaciji.
#150 Aleksandar Bandović o arheologiji za vreme nacističke okupacije i sada
PokretačiAnenerbe, prenos moštiju Kneza Lazara iz NDH i sitnosopstvenički interesi velikih arheologa iz Nemačke i kolaboraconista iz Srbije se svi sreću u okupiranom Beogradu.
#149 Dragana Kojičić o zemljanoj arhitekturi
PokretačiDragana Kojičić je arhitektkinja koja se posvetila korišćenju lokalnih, prirodnih materijala u gradnji od svoga boravka u Ruandi.
#148 Miloš Kalanj o 26 godina čuvanja krajiške kulture
PokretačiMiloš Kalanj o tome kako KUD Krajina čuva prekodrinsku kulturu, ojkanju i tome zašto je folklor dobra alternativa Tinderu.
#148 Ivor Jugo o vrednosti NFT-eva i kriptu
PokretačiIvor Jugo iz NFTizera mi pomaže da postanem NFT i kripto milioner, ali i priča o svom putu u ovu sve vredniju i bitniju industriju.
#146 Nikola Jevtic o bolu i čarima triatlona
PokretačiJedan od naših najboljih triatlonaca, Nikola Jevtić, o treningu, uzbuđenjima i bolu koji su deo ovog sjajnog sporta
Podržite na Patreon.com/belgrade i paypal.me/sgarcevic
#145 Radmila Ručnov: kako je Atelier Skoria zasladio Šabac
PokretačiRadmila Ručnov o pokretanju porodične poslastičarnice Skoria koja je iz Šapca osvojila svet i domaću estradu neverovatnim komplikovanim tortama.
#144 (Post-)Moderna vremena sa Nebojšom Grujičićem
PokretačiNebojša Grujičić o ulozi urednika, medijima, kulturi, Modernim vremenima i OKO portalu.