Pavle Marinković (insta @pavlle86) i ja pričamo o klopi u Beogradu nekad i sad: od Iguane i Nišlije do New Balkan Cuisine, smrti Majika i problema sa raznosačkim kompanijama.
#156 Stefan Knežević o pravljenju Utopije
PokretačiStefan Knežević (iz 22. epizode) se vraća sa pričom o pravljenju sopstvene Utopije ispred Rćanske pećine kod Guče.
#155 Ivana Davidović o Disciplini
PokretačiIvana Davidović je 2015. pokrenula jedinstven modni brend DISCIPLINA koji se svojom svedenom, ali transgresivnom estetikom probio u sam vrh domaće scene.
#154 Viktor Šubić o borbama u ringu i van njega
PokretačiViktor Šubić je bivši reprezentativac Srbije u kik-boksu, koji je pritom i inženjer elektrotehnike i moj prijatelj iz Matematičke.
#152 Srđan Jovović o Mamutu i Nikšiću
PokretačiSrđan Jovović je pokrenuo Mamut kraft pivaru u Nikšiću, gradu koji je preko vek poznat po pivarstvu.
#152 Brosvetiteljstvo sa Stefanom Nikolićem
PokretačiStefan Nikolić (@Stevcho91) je meni omiljeni izvor saveta o ishrani i vežbanju.
#151 Stefan Đokić o prirodnim vinima, Hiši Franko i ugostiteljstvu
PokretačiStefan Đokić je glavni somelije u Square Nine hotelu u Beogradu, pošto je zanat pekao u Hiši Franko, verovatno najpoznatijoj ex-YU kulinarsko destinaciji.
#150 Aleksandar Bandović o arheologiji za vreme nacističke okupacije i sada
PokretačiAnenerbe, prenos moštiju Kneza Lazara iz NDH i sitnosopstvenički interesi velikih arheologa iz Nemačke i kolaboraconista iz Srbije se svi sreću u okupiranom Beogradu.
#149 Dragana Kojičić o zemljanoj arhitekturi
PokretačiDragana Kojičić je arhitektkinja koja se posvetila korišćenju lokalnih, prirodnih materijala u gradnji od svoga boravka u Ruandi.
#148 Miloš Kalanj o 26 godina čuvanja krajiške kulture
PokretačiMiloš Kalanj o tome kako KUD Krajina čuva prekodrinsku kulturu, ojkanju i tome zašto je folklor dobra alternativa Tinderu.