Marino Manzoni sa Krka je odlučio da napusti svoju pomorsku karijeru pred porođaj svoje supruge i da promoviše aktivniji pristup očinstvu kroz organizaciju DaddyHood Europe.
#158 Nadla iliti kako osavremeniti tradiciju
PokretačiKristina i Miloš Denčić iz Stare Pazove su odlučili da modernizuju i popularizuju slovačke nadlacke kroz Nadlu, prodavnicu koju su otvorili u svom rodnom mestu.
#157 Đorđe Kalanović o rvanju i Rvoju
PokretačiĐorđe Kalanović je bivši rvač, predsednik Rvačkog saveza Centralne Srbije i dirketor marketinga Rvačkog saveza Srbije.
BEOSVET 9 Kafanisanje ft. Pavle Marinković
PokretačiPavle Marinković (insta @pavlle86) i ja pričamo o klopi u Beogradu nekad i sad: od Iguane i Nišlije do New Balkan Cuisine, smrti Majika i problema sa raznosačkim kompanijama.
#156 Stefan Knežević o pravljenju Utopije
PokretačiStefan Knežević (iz 22. epizode) se vraća sa pričom o pravljenju sopstvene Utopije ispred Rćanske pećine kod Guče.
#155 Ivana Davidović o Disciplini
PokretačiIvana Davidović je 2015. pokrenula jedinstven modni brend DISCIPLINA koji se svojom svedenom, ali transgresivnom estetikom probio u sam vrh domaće scene.
#154 Viktor Šubić o borbama u ringu i van njega
PokretačiViktor Šubić je bivši reprezentativac Srbije u kik-boksu, koji je pritom i inženjer elektrotehnike i moj prijatelj iz Matematičke.
#152 Srđan Jovović o Mamutu i Nikšiću
PokretačiSrđan Jovović je pokrenuo Mamut kraft pivaru u Nikšiću, gradu koji je preko vek poznat po pivarstvu.
#152 Brosvetiteljstvo sa Stefanom Nikolićem
PokretačiStefan Nikolić (@Stevcho91) je meni omiljeni izvor saveta o ishrani i vežbanju.
#151 Stefan Đokić o prirodnim vinima, Hiši Franko i ugostiteljstvu
PokretačiStefan Đokić je glavni somelije u Square Nine hotelu u Beogradu, pošto je zanat pekao u Hiši Franko, verovatno najpoznatijoj ex-YU kulinarsko destinaciji.